Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Ένα γκολ και ένα σουτ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ένα γκολ και ένα σουτ

by admin

Με το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό πιάνεται ο Θάνος Κληματσούδας σε απόδοση 1.75.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά στοιχήματος για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Λαμία και Καλλιθέα δεν σκόραραν, παρότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες και μαζί τους, χάσαμε και εμείς το bet builder. Combo και σήμερα, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και την Viber κοινότητα. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Ένα γκολ και ένα σουτ

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναμετρώνται για την 4η αγωνιστική. Ο «δικέφαλος του βορρά» έχει το 3/3 και βρίσκεται στην κορυφή με τον Ολυμπιακό, ενώ οι «πράσινοι» έχουν απολογισμό 1-1-1 στις πρώτες αγωνιστικές. Όχι και ότι καλύτερο για το σύνολο του Αλόνσο, ωστόσο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού «σώζεται» από την πρόκριση στους ομίλους του Conference League.

Γνωρίζοντας λίγο τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δύο ομάδων, θεωρώ πως η αναμέτρηση ξεκινάει από το 1-1, άρα και από το goal/goal. Πιστεύω ωστόσο πως και ο Τάσος Μπακασέτας θα έχει μία τελική στο τέρμα. Είτε από στατική φάση, είτε από πίσω πάσα του Φώτη Ιωαννίδη και σουτ εν κινήσει, το δεκάρι του Παναθηναϊκού θα έχει προσπάθεια στην εστία.

Δεν θα ρισκάρω παραπάνω. Over 0,5 στον αγώνα και μία τελική του Τάσου στο τέρμα για το 1.75 από τη Novibet.

Ελλάδα – Super League – 15/09/2024 20:30

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Over 0,5 & Τ. Μπακασέτας 1+ σουτ στο τέρμα

1,75

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like