Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Έδρες και γκολ στο προσκήνιο

Προγνωστικά στοιχήματος: Έδρες και γκολ στο προσκήνιο

by admin

Τρία προγνωστικά από τα προκριματικά του Champions League και το ματς της ΑΕΚ για το Conference League στην σημερινή στήλη του Γιώργου Μπατσέλα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Νόα – ΑΕΚ

Μετά την επιβλητική πρόκριση επί της Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες, και την επιβεβαίωσή μας στα προγνωστικά στοιχήματος ως προς το over 3,5, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Νόα στην Αρμενία. Και σε αυτή την περίπτωση η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη, όχι όμως όσο και στο προηγούμενο ζευγάρι για την Ένωση. Η Νόα ήταν εντυπωσιακή απέναντι στη μαλτέζικη Σλίμα, διαλύοντάς την με 7-0 εντός έδρας στο πρώτο ματς. Προφανώς και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της σήμερα για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, ενώ από την πλευρά της η ελληνική ομάδα θα κοιτάξει να βελτιώσει την εικόνα της και να πάει στη ρεβάνς με θετικό αποτέλεσμα. Ανοιχτό ματς περιμένουμε με βάση τις περγαμηνές των δύο μονομάχων, γι’ αυτό και το over 2,5 έχει αξία στη WinMasters.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Σπάρτα Πράγας – FCSB

Πάμε στο Champions League με μια πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία για τον τρίτο προκριματικό, ανάμεσα σε Σπάρτα Πράγας και FCSB. Οι Τσέχοι είχαν εύκολη δουλειά απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς, επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας και 4-2 εντός για να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αντίθετα, η πρωταθλήτρια Ρουμανίας βρήκε στο διάβα της την πολύ δυνατή Μακάμπι Τελ Αβίβ και παρά το 1-1 στο Βουκουρέστι κέρδισε με 1-0 στη ρεβάνς, χάρη σε γκολ του Μπέτεν στο 90’ και προκρίθηκε. Γενικώς πάντως δεν πείθει μέχρι στιγμής η ομάδα του Χαραλάμπους, ειδικά στο πρωτάθλημα όπου μετρά δύο βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές. Αντίθετα, η Σπάρτα έχει 5/5 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και έτσι κι αλλιώς είναι καλύτερη ομάδα με ποιότητα στην επίθεση. Δύσκολα θα επιβιώσουν οι Ρουμάνοι στην Πράγα, και το combo 1 & over 1,5 στο 1.91 μοιάζει δύσκολο να σπάσει.

Σάλτσμπουργκ – Τβέντε

Κλείνουμε με τη μονομαχία της Σάλτσμπουργκ κόντρα στην Τβέντε στην «Ρεντ Μπουλ Αρένα». Αμφότερες ξεκινούν εδώ το ευρωπαϊκό τους ταξίδι, με την Τβέντε να επιστρέφει στο Champions League (έστω και στην προκριματική φάση) μετά από 13 χρόνια. Γενικώς δεν έχει ιδιαίτερες παραστάσεις στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία, σε αντίθεση με την Σάλτσμπουργκ που προκρίνεται πάντα στους ομίλους του Champions League ή του Europa League. Φύσει επιθετικές ομάδες και οι δύο, οπότε περιμένουμε ένα ματς με γκολ και θέαμα και με σημαντικό προβάδισμα για τους γηπεδούχους. Πάμε με το combo 1Χ & over 2,5.

Conference League – 06/08/2024 19:00

Champions League – 06/08/2024 21:00

Σπάρτα Πράγας – FCSB

1 & Over 1,5

1,91

Champions League – 06/08/2024 21:45

Σάλτσμπουργκ – Τβέντε

1Χ & Over 2,5

2,10

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like