Αρχική » Προγνωστικά: Σε Πειραιά και Δανία μέχρι 2.32

Προγνωστικά: Σε Πειραιά και Δανία μέχρι 2.32

by admin

Προγνωστικά από Δανία και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στη σημερινή στήλη του Λάμπρου Μακράκη.

Προγνωστικά: Ποντάρισμα σε αουτσάιντερ

Καλημέρα σε όλους. Κυριακή σήμερα με πολλή δράση στην Ευρώπη. Πάμε να δούμε προγνωστικά από Δανία και Stoiximan Super League.

Ξεκίνημα με Δανία και το παιχνίδι της Άαρχους με την Σίλκεμποργκ. Με ήττα πήγε στην διακοπή η Σίλκεμποργκ, ενώ οι γηπεδούχοι μετράνε πέντε σερί νίκες. Πολύ χαμηλή η απόδοση στον άσο, αλλά δεν μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο από την φόρμα αφού μεσολάβησε διακοπή. Οι δύο ομάδες είναι πάνω-κάτω ισοδύναμες και η Άαρχους έχει να κερδίσει εντός έδρας την Σίλκεμποργκ από το 2018. Το Χ2 προσφέρεται στο 2.32 και θα το αγοράσω.

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Επόμενο παιχνίδι στα προγνωστικά, από την Stoiximan Super League. Ολυμπιακός και Παναιτωλικός αναμετρώνται σε μια μονομαχία με ξεκάθαρο φαβορί. Γι’ αυτό θα ασχοληθούμε με παίκτη και πιο συγκεκριμένα τον Φακούντο Πέρες του Παναιτωλικού. Ο Αργεντίνος είναι ο «παίκτης-κλειδί» της ομάδας του Πετράκη, έχοντας έναν ελεύθερο ρόλο μέσα στο γήπεδο. Έχει εμπιστοσύνη στα πόδια του και ο Παναιτωλικός δεν αναμένεται να πατήσει πολλές φορές περιοχή. Το να σουτάρει έστω μια φορά ο Πέρες δίνεται στο 1.95 στη Stoiximan.

Δανία – Superliga – 15/09/2024 15:00

Άαρχους – Σίλκεμποργκ

Χ2

2,32

Ελλάδα – Super League – 15/09/2024 18:30

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Πέρες 1+ προσπάθεια για γκολ

1,95

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like