Αρχική » Προγνωστικά: Προκρίσεις και γκολ έως 3.55

Προγνωστικά: Προκρίσεις και γκολ έως 3.55

by admin

Προγνωστικά με πολλές επιλογές από ποδόσφαιρο και δυάδα στο τένις έχει σήμερα ο Λάμπρος Μακράκης.

Προγνωστικά: Κρατάνε το προβάδισμα

Καλημερίζω την στοιχηματική παρέα του koubanezos.gr. Στην προηγούμενη στήλη είχαμε κάποιες απώλειες, συνεχίζουμε σήμερα με προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και τένις. Έχουμε πολλά παιχνίδια να δούμε, πάμε στα προγνωστικά.

Ξεκίνημα από Κύπρο και το ΠάφοςΚλουζ. Οι Ρουμάνοι, αν και με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο κράτησαν την νίκη με 1-0. Οι Κύπριοι καλούνται να κάνουν τρίτη σερί ανατροπή στην έδρα τους για φέτος. Τις δύο προηγούμενες φορές να κατάφεραν στην παράταση, αφού ο αντίπαλος είχε μείνει με δέκα και τις δύο φορές. Η τύχη τους κάπου εδώ τελειώνει και θα πάρω την πρόκριση της πιο έτοιμης Κλουζ.

Θα συνδυάσω το παραπάνω παιχνίδι με αυτό της Άντερλεχτ με την Ντιναμό Μινσκ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας στο ζευγάρι. Οι Βέλγοι έρχονται να παίξουν στην έδρα τους με προβάδισμα ενός γκολ. Δεν θα παίξουν για να κρατήσουν το «εύθραυστο» αυτό αποτέλεσμα και θα αγοράσω την νίκη τους μαζί με under 4,5.

Δεν παίζουν άμυνα

Μένουμε ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε τα προγνωστικά με νέα δυάδα και στο πρώτο παιχνίδι πάμε στην Ανδόρα. Εκεί η Σάντα Κολόμα υποδέχεται την Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ από την Ισλανδία. Το 5-0 του πρώτου παιχνιδιού των Ισλανδών δεν αφήνει περιθώρια. Οι Μολδαβοί δεν θα κλειστούν και θα παίξουν ανοιχτά. Πολλά γκολ περιμένω παρά το χαλάρωμα των φιλοξενούμενων. Στο πρώτο παιχνίδι είχαν και δύο χαμένα πέναλτι. Με το Over 2,5.

Δεύτερο παιχνίδι σε αυτή την δυάδα ανάμεσα στην FCSB και την Λίντσερ. Ισόπαλο το πρώτο παιχνίδι, όλα ανοιχτά στην ρεβάνς. Καμία ομάδα δεν τα πάει καλά εγχώρια, ειδικά οι Ρουμάνοι. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός τους κατ’ εμέ και θα επιλέξω των Χ2 των Αυστριακών.

Προγνωστικά: Για την έκπληξη στην Ουγγαρία

Συνεχίζουμε με τον επαναληπτικό ανάμεσα στην Χαρτς και την Βικτόρια Πλζεν. «Ψυχρολουσία» για την Χαρτς στην τελευταία φάση του πρώτου παιχνιδιού, αφού δέχτηκε αυτογκόλ και έχασε 1-0. Αργή στην επίθεση oι Σκωτσέζοι, πολύ δυνατοί στην άμυνα οι Τσέχοι. Δύσκολα θα ανοίξει το ματς και το under 2,5 στον διπλασιασμό αξίζει στα μάτια μου.

Θα κλείσουμε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου με το παιχνίδι στην Ουγγαρία ανάμεσα στην Ακαδημία Πούσκας και την Φιορεντίνα. Παραλίγο να κάνουν μεγάλη έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι οι Ούγγροι, προηγήθηκαν 2-0, το γύρισε η Φιορεντίνα, αλλά ισοφαρίστηκε ξανά. Ασταθέστατοι στην άμυνα οι Ιταλοί, με τον Ντε Χέα να μην εμπνέει καθόλου εμπιστοσύνη. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι φέτος και οι αποδόσεις είναι υπερβολικές για την κακή Φιορεντίνα. Θα ρισκάρω στην πρόκριση της ουγγρικής ομάδας.

Δύσκολες επικρατήσεις

Ας κλείσουμε με μια δυαδούλα τένις από το US Open. Στο πρώτο ματς ο Αυστραλός Άλεξ Ντε Μινόρ παίζει με τον Φινλανδό Ότο Βέρτανεν. Φαβορί ο Ντε Μινόρ, αλλά ο Φινλανδός δεν θα πέσει εύκολα. Διαθέτει πολύ καλό σερβίς που μπορεί να «τραβήξει» το παιχνίδι μακριά. Στον προηγούμενο γύρο δεν δέχτηκε ούτε ένα μπρέικ από τον αντίπαλό του. Λογικά θα κερδίσει ο Ντε Μινόρ, αλλά μπορούμε να δούμε γεμάτα σετ με πιθανότατα ένα τουλάχιστον τάι-μπρέικ. Θα πάρω τα over 13,5 games του Φινλανδού.

Πάμε και στο δεύτερο παιχνίδι με τον Γίανικ Σίνερ να αγωνίζεται με τον Αμερικανό Άλεξ Μίκελσεν. Μετά από όλα αυτά που είδαν το «φως» για την υπόθεση ντόπινγκ ο Σίνερ εμφανίστηκε λίγο ανέτοιμος στον πρώτο γύρο, ισοφαρίστηκε στα σετ, ωστόσο μετά παραχώρησε μόλις τρία games στον αντίπαλό του. Ο Μίκελσεν είχε εύκολο ματς και επικράτησε με 3-0. Σε καλή φόρμα ο Αμερικανός που ξανασυναντήθηκε με τον Σίνερ πριν δύο εβδομάδες. Μπορεί να έχασε με 2-0, αλλά έδειξε ότι μπορεί να τον κοντράρει. Πόσο μάλλον τώρα που «ξέρει» καλύτερα ο ένας τον άλλον. Δεν θέλουμε πολλά, στοιχειωδώς ανταγωνιστικός να είναι ο Μίκελσεν μπορεί να μας πληρώσει το over 10,5 games του.

Conference League – 29/08/2024 20:00

Πάφος – Κλουζ

Πρόκριση Κλουζ

1,51

Europa League – 29/08/2024 21:00

Άντερλεχτ – Ντιναμό Μινσκ

1 & Under 4,5

1,62

Conference League – 29/08/2024 21:00

Σάντα Κολόμα – Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ

Over 2,5

1,74

Europa League – 29/08/2024 21:30

Europa League – 29/08/2024 21:45

Χαρτς – Βικτόρια Πλζεν

Under 2,5

2,00

Conference League – 29/08/2024 22:00

Ακαδημία Πούσκας – Φιορεντίνα

Πρόκριση Ακαδημία Πούσκας

3,55

ATP – 29/08/2024 18:00

Ντε Μινόρ – Βέρτανεν

Βέρτανεν over 13,5 games

1,70

ATP – 29/08/2024 18:00

Σίνερ – Μίκελσεν

Μίκελσεν over 10,5 games

1,60

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like