Αρχική » Προγνωστικά: Πατούν «γκάζι» οι Γερμανοί!

Προγνωστικά: Πατούν «γκάζι» οι Γερμανοί!

by admin

Προγνωστικό στον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Με… φόντο τον τελικό!

Καλησπέρα σε όλους. Στην τελική ευθεία μπήκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, με τα ημιτελικά στο μπάσκετ να τραβούν την προσοχή και εγώ θα εστιάσω σήμερα (08/08, 18:30) στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην «οικοδέσποινα» Γαλλία και την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία. Πάμε να δούμε την ανάλυση και το προγνωστικό μου για το εν λόγω ματς.

Οι δυο ομάδες συναντιούνται μετά τη μονομαχία τους στη φάση των ομίλων, όμως αυτή τη φορά για τα ημιτελικά και με… φόντο ένα μετάλλιο και μια θέση στο μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Στο ματς των ομίλων, η Γερμανία κατάφερε να επιβληθεί με 85-71 επί της Γαλλίας. Κορυφαίος για τα «πάντσερ» ήταν ο Ντένις Σρέντερ με 26 πόντους και 9 ασίστ, ενώ 26 πόντους πρόσθεσε και ο Φρανζ Βάγκνερ, ενώ για τους «τρικολόρ» σε εκέινο το ματς διακρίθηκε ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Στα προημιτελικά του θεσμού, η Γερμανία ξεπέρασε το εμπόδιο της Εθνικής μας ομάδας με 76-63, σε ένα ματς που το σύνολο του Χέρμπερτ δεν κατάφερε να βρει πραγματικά το ρυθμό του λόγω της καλής αμυντικής προσέγγισης που είχε η «γαλανόλευκη». Κορυφαίος ήταν ο Φρανζ Βάγκνερ με 18 πόντους, ενώ ο Σρέντερ είχε 13 πόντους και 8 ασίστ. Από την άλλη μεριά, η Γαλλία είχε φαινομενικά πιο εύκολο έργο, καθώς βρέθηκε να προηγείται μέχρι και με 20 πόντους διαφορά επί του Καναδά, ο οποίος απείλησε στο τέλος τους «τρικολόρ», όμως οι «οικοδεσπότες» επικράτησαν με 83-72 έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τους Γιαμπουσέλε και Κορντινιέ που είχαν από 22 και 20 πόντους έκαστος.

Το ματς αυτό διαφέρει πολύ με εκείνο του ομίλου, καθώς διακυβεύεται μια τεράστια επιτυχία. Οι Γάλλοι έδειξαν κόντρα στον Καναδά πως μπορούν επιτέλους να βρουν λύσεις στο γρήγορο «τέμπο», ενώ η Γερμανία… φυλάει μια πολύ καλή εμφάνιση, καθώς δεν εμφανίστηκε στα «στάνταρ» της με την Εθνική μας ομάδα. Δεν θα μπλέξω με αποτέλεσμα, ωστόσο θα επιλέξω το Over 82,5 πόντων για τους Γερμανούς στο 2.12 απόδοση του Pamestoixima.gr.

Ολυμπιακοί Αγώνες – 08/08/2024 18:30

Γαλλία – Γερμανία

Γερμανία: Over 82,5

2,12

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like