Αρχική » Προγνωστικά: Ντέρμπι με γκολ στο Μορούμπι

Προγνωστικά: Ντέρμπι με γκολ στο Μορούμπι

by admin

Προγνωστικά στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας έχει σήμερα ο Χοσέ, σε αποδόσεις μέχρι και 2.15.

Προγνωστικά Βραζιλίας

Αποστολή στην έδρα της Γκοϊανιένσε έχει σήμερα η Μποταφόγκο σε ένα ματς όπου έχει όλα τα φόντα για να φύγει με το τρίποντο. Η παρέα του Τικίνιο θέλει όσο τίποτα άλλο το πρωτάθλημα φέτος και δείχνει ικανή με την απόδοση της ότι μπορεί να το διεκδικήσει.

Στα σχοινιά οι γηπεδούχοι, δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι με τίποτα και είναι ξεκάθαρα το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Ανώτερη η Μποταφόγκο με το διπλό σε τιμή 2.15 να έχει μεγάλη αξία.

Σάο Πάολο – Φλαμένγκο

Μεγάλο ματς στο Μορούμπι, με την Σάο Πάολο να υποδέχεται την πρωτοπόρο Φλαμένγκο σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο για να δώσει ώθηση στους γηπεδούχους που θέλουν μόνο την νίκη για να μην χαθεί η επαφή με την κορυφή.

Σε τρομερή κατάσταση η Φλαμένγκο είναι ξεκάθαρα από τα μεγάλα φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα. Αμφότερες με μεγάλη ποιότητα επιθετικά. για αυτό πάμε στα γκολ απο νωρίς με over 0,75 ημίχρονο.

Βραζιλία – Serie A – 04/08/2024 02:00

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Μποταφόγκο

2

2,15

Βραζιλία – Serie A – 04/08/2024 03:30

Σάο Πάολο – Φλαμένγκο

Over 0,75 ημίχρονο

1,68

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like