Αρχική » Προγνωστικά: Ντάνι μπορείς εσύ μας οδηγείς

Προγνωστικά: Ντάνι μπορείς εσύ μας οδηγείς

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για Ιαπωνία, Βραζιλία και ποντάρει σε δύαδα του 3.40

Προγνωστικά: Εμπιστοσύνη στη σταθερότητα

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή στις στήλες μετά από μία εβδομάδα διαλλείματος και ενός Euro που πραγματικά ήταν άθλιο θεαματικά και μετριότατο στοιχηματικά. Δεν χρειάζεται και πολλά να πεις όταν πρώτος σκόρερ βγαίνει κάποιος με μόλις τρία γκολ, όταν δεν βλέπουμε παράταση και πέναλτι ακόμα στα ματς των ημιτελικών και έπειτα. Σε γενικές γραμμές λοιπόν ήταν ένα κακό τουρνουά, το οποίο το αφήνουμε πίσω και πάμε σήμερα σε προγνωστικά με μία δυάδα έξτρα κόλαση έχοντας σταμπάρει δύο «καυτά» φαβορί. Για να δούμε.

Γκάμπα Οσάκα – Σονάν η πρώτη στάση μας στην Ιαπωνία. Η ομάδα του Ντάνι Πογιάτος (ναι εκείνου του τύπου που διέλυσε τον Παναθηναϊκό του Δώνη) τα πάει εξαιρετικά με τον Ισπανό τεχνικό να έχει δείξει εξαιρετική δουλειά. Με έμφαση την άμυνα, ξένους παίχτες εργαλεία και έμφαση σε όλες τις γραμμές του γηπέδου αισιοδοξεί πως μπορεί ακόμα να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα αντλώντας αρκετή δύναμη από την έδρα της. Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι δε μοιάζουν αξιόπιστοι και είναι κατώτεροι σε ποιοτικό επίπεδο ενώ θα δώσουν μάχη για την παραμονή τους στη κατηγορία εάν και τα αποτελέσματα τους πρόσφατα είναι θετικά. Ο άσσος σε αυτό το ματς είναι που αξίζει μίας και η Γκάμπα Οσάκα δεν θέλει να χαριστεί δε κανένα, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μάλλον θα επικρατήσει. Μάλιστα έχει κάνει πρόσφατα 2/2 κόντρα σην σημερινή της αντιπάλο ενώ ματσάρει εξαιρετικά με την αφέλεια που έχει.

Προγνωστικά: Με την αντίδραση

Στο δεύτερο σκέλος της σημερινής μας δυάδας θα ασχοληθούμε με τον αγώνα της Φλαμένγκο απέναντι στην Κρισιούμα στο ματς που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής στο Brasileirao. Δεν είναι στα καλύτερα της η “Φλα” που δεν βγάζει εμπιστοσύνη και μοιάζει να χάνει και φέτος το πρωτάθλημα άμα συνεχίσει τις κακές εμφανίσεις. Ηττήθηκε από την Φορταλέζα με κακή εμφάνιση και ο Τίτε έχει αρχίσει να βλέπει πως μπορεί να γίνει παρελθόν σύντομα εάν δεν αλλάξουν πράγματα. Βέβαια μιλάμε για τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Λατινική Αμερική οπότε η αντίδραση μάλλον θα είναι άμεση. Δεν δείχνει σημάδια αντίστασης στους μεγάλους η φιλοξενούμενη που γενικά δε μπορούν να αντιμετωπίσουν την ποιότητα. Ο άσσος μαζί με το Over 1,5 δημιουργεί μία δυάδα στο 3.40.

Ιαπωνία – J1 League – 20/07/2024 13:00

Γκάμπα Οσάκα – Σονάν

1

2,00

Βραζιλία – Serie A – 20/07/2024 22:00

Φλαμένγκο – Κρισιούμα

1 & over 1,5

1,70

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like