Αρχική » Προγνωστικά μπάσκετ: Φιλικό ποντάρισμα στο 3.35!

Προγνωστικά μπάσκετ: Φιλικό ποντάρισμα στο 3.35!

by admin

Προγνωστικά μπάσκετ αλλά και ανάλυση για το παιχνίδι Ελλάδα-Μπαχάμες για το τουρνουά Ακρόπολις έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Φιλική μονομαχία στο ΣΕΦ

Καλημέρα σε όλους. Μετά από αρκετές ημέρες επιστρέφουμε με ποντάρισμα σε φιλική αναμέτρηση, καθώς όλα τα πρωταθλήματα έφτασαν στο τέλος τους και η μπασκετική υφήλιο αναμένει με αγωνία τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου θα υπάρξει… παρέλαση αστέρων κατά κύριο λόγο. Πάμε να δούμε την ανάλυση και το προγνωστικό μας από το φιλικό ματς της Ελλάδας κόντρα στις Μπαχάμες.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην εποχή του Βασίλη Σπανούλη στο «τιμόνι» του, ολοκληρώνει τον σύντομο κύκλο των φιλικών προετοιμασίας της εν όψει του Προολυμπιακού, με τη συμμετοχή του στο τουρνουά «Ακρόπολις», το οποίο διεξάγεται στο ΣΕΦ. Η Εθνική μας μπήκε με το «δεξί», επικρατώντας με 86-57 επί του Μαυροβουνίου. Κορυφαίος για τη «γαλανόλευκη» ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης με 12 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ επάξια στάθηκε στο πλευρό του και ο Ντίνος Μήτογλου με Double-double των 10 πόντων και των 12 ριμπάουντ.

Η αντίπαλος της Εθνικής μας, οι Μπαχάμες δεν έχουν δώσει κάποιο φιλικό παιχνίδι μέχρι στιγμής, ωστόσο το ρόστερ που έχει ανακοινωθεί ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, αποτελείται από πέντε NBAers και… ηχηρά ονόματα, όπως είναι ο Μπάντι Χιλντ, ο Έρικ Γκόρντον και ο ΝτιΆντρε Έιτον. Στον αντίποδα, ο Βασίλης Σπανούλης φαίνεται πως θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας.

Οι Μπαχάμες είναι μια ομάδα που παραδοσιακά αρέσκεται στο γρήγορο μπάσκετ και στο σουτ τριών πόντων ελέω και των αστέρων που έχει στο ρόστερ της. Με τις ομάδες της Νότιας και της Βόρειας Αμερικής είτε σε φιλικά ματς, είτε στα επίσημα, σκοράρει με περίπου 82 πόντους μέσο όρο, ενώ από την άλλη μεριά, η Εθνική μας ομάδα με τον κόουτς Σπανούλη στο «τιμόνι», δείχνει πως δίνει έμφαση στο αμυντικό της κομμάτι, όμως με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παρκέ, υπάρχει πιθανότητα να αλλάξουν πολλά πράγματα στην επιθετική φιλοσοφία της.

Έτσι, κατέληξα στην combo επιλογή μου του χάντικαπ των 8,5 πόντων στις Μπαχάμες, οι οποίες θα θέλουν να δείξουν καλή εικόνα στο πρώτο τους φιλικό, μαζί με το Over 160,5 πόντων, που δεν έχει επιβεβαιωθεί από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα φιλικά του μέχρι στιγμής λόγω της περιορισμένης ποιότητας που υπήρχε στους αντιπάλους του. Ο συνδυασμός αυτός βρίσκεται στην τιμή του 3.40 και θα… τιμηθεί δεόντος.

Φιλικός Αγώνας – 27/06/2024 20:00

Ελλάδα – Μπαχάμες

2 (+8,5) & Over 160,5

3,35

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like