Αρχική » Προγνωστικά μπάσκετ: «Πρόβα τζενεράλε» με… διπλασιασμό!

Προγνωστικά μπάσκετ: «Πρόβα τζενεράλε» με… διπλασιασμό!

by admin

Προγνωστικά μπάσκετ αλλά και ανάλυση για το φιλικό της Team USA κόντρα στην Εθνική Σερβίας έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Τελευταίο φιλικό για… συμπεράσματα!

Καλησπέρα σε όλους. Σε ρυθμούς… Ολυμπιακών Αγώνων κινείται ο κόσμος του μπάσκετ, καθώς λίγες ημέρες έμειναν για την τελετή έναρξης στο Παρίσι, όπου θα δούμε… ματσάρες από τους αστέρες που θα κάνουν «παρέλαση». Σήμερα (17/07), εστιάζω στο φιλικό ματς ανάμεσα στην Team USA και την Εθνική Σερβίας. Πάμε να δούμε την ανάλυση και το προγνωστικό μου για την… πρόβα τζενεράλε.

Η πολυσυζητημένη ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής δίνει τη δική της «μάχη» για εξιλέωση φέτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες με στόχο φυσικά το χρυσό μετάλλιο και μάλιστα το σερί νικών που θέλουν να χτίσουν από τώρα για όλη τη διοργάνωση, αλλά και τα επόμενα χρόνια. Στα φιλικά της μέχρι στιγμής, η Team USA έδειξε ποικιλία στο σκοράρισμα, όπως ήταν λογικό με τόσους σταρς στο ρόστερ της, όμως έδειξε και κάποιες αμυντικές αδυναμίες, οι οποίες είναι λογικό να φανούν, καθώς μιλάμε για μια προετοιμασία λίγων ημερών για το σύνολο του Στιβ Κερ. Στο φιλικό με τον Καναδά, οι ΗΠΑ επικράτησαν με 86-72, ενώ στο ματς με την Αυστραλία δυσκολεύτηκαν οι Αμερικανοί, επικρατώντας όμως με 98-92.

Στον αντίποδα, η Εθνική ομάδα της Σερβίας μόνο για… τουρισμό δεν θα πάει στη Γαλλία, καθώς αποτελεί ένα μεγάλο φαβορί επίσης για την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Είναι δύσκολο το χρυσό φυσικά με την παρουσία της Αμερικής, αλλά… Σέρβοι είναι αυτοί. Οι «πλάβι» στο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν μέχρι στιγμής, επιβλήθηκαν της αξιόλογης Γαλλίας με 79-67 και έδειξε πως έχει ομάδα ικανή να «τρομάξει» μέχρι και το μεγαθήριο της Team USA.

Οι δυο ομάδες μάλιστα θα βρεθούν αντιμέτωπες και στην πρεμιέρα των ομίλων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε δεν θα θέλουν να αποκαλύψουν ιδιαίτερα πλάνα που έχουν σχεδιάσει από τώρα. Το φιλικό αυτό αποτελεί… πρόβα τζενεράλε και για τις δυο ομάδες, κάτι που σημαίνει πως ίσως δεν δούμε και τόσο… σκληρές άμυνες, ειδικά με το πέρασμα του χρόνου στο ματς. Η Σερβία δεν θα κυνηγήσει το αποτέλεσμα σε ένα φιλικό, κάτι που στοχεύει ανεξαρτήτως διοργάνωσης η Αμερική, οπότε κατέληξα στην combo επιλογή της επικράτησης της Team USA συνδυαστικά με το Over 176,5 πόντων στο ματς σε απόδοση 2.05.

Φιλικός Αγώνας – 17/07/2024 19:00

ΗΠΑ – Σερβία

1 & Over 176,5

2,05

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like