Αρχική » Προγνωστικά μπάσκετ: Πρεμιέρα με ειδικό

Προγνωστικά μπάσκετ: Πρεμιέρα με ειδικό

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης είναι εδώ, στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων και ποντάρει στον αγώνα της Εθνικής με τον Καναδά.

Προγνωστικά μπάσκετ: Διπλασιασμός από τη γραμμή

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Σήμερα ξεκινάει η δράση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η αλήθεια είναι πως το μπάσκετ συγκεντρώνει τα βλέμματα στην κατηγορία των ομαδικών αθλημάτων. Στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ θα εστιάσω στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τον Καναδά, ποντάροντας σε ένα ειδικό.

Λαβωμένη πηγαίνει η Εθνική μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν παύει να διαθέτει ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Οδηγός της είναι η εικόνα στο προολυμπιακό τουρνουά, όμως ο όμιλος που της έτυχε είναι φωτιά. Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει το φαβορί του ομίλου και ένα από τα φαβορί για το βάθρο, τον Καναδά. Θα βρει απέναντί της αρκετούς ΝΒΑερς και το μεγάλο στοίχημα είναι πως θα καταφέρει να περιορίσει το ρυθμό τους.

Στο στοιχηματικό δια ταύτα… Στην αναμέτρηση, υπάρχει φαβορί και είναι ο Καναδάς. Δίκαια, αλλά οι αποδόσεις και τα χάντικαπ δεν με ικανοποιούν. Αντίθετα, στα ειδικά, βρίσκω πολλά αξιόλογα σημεία. Ένα από αυτά είναι οι ελεύθερες βολές του Μπρούκς. Πρόκειται για έναν από τους πιο αθλητικούς παίκτες του Καναδά, που παίζει με επαφές και πηγαίνει συχνά στη γραμμή των βολών, ειδικά στα τουρνουά της FIBA. Η Ελλάδα παίζει πιεστική άμυνα και διαθέτει λιγότερο αθλητικούς παίκτες για να τον σταματήσει χωρίς φάουλ. Το ποσοστό του από τη γραμμή της φιλανθρωπίας είναι πολύ καλό και το όριο εξαιρετικά χαμηλό, αφού έχει τοποθετηθεί στο 1,5. Λογικά από τη 2η αγωνιστική θα αλλάξει, οπότε ας το πάρουμε τώρα για να διπλασιάσουμε.

Ολυμπιακοί Αγώνες – 27/07/2024 22:00

Ελλάδα – Καναδάς

Μπρουκς over 1,5 εύστοχες ελεύθερες βολές

1,93

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like