Αρχική » Προγνωστικά μπάσκετ: Μετρώντας βολές στο 1.90!

Προγνωστικά μπάσκετ: Μετρώντας βολές στο 1.90!

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από τον τέταρτο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Προγνωστικά μπάσκετ: Δεν βάζουν μυαλό οι μπουκ

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Άψογα κυλούν οι φετινοί τελικοί, αφού στα τρία πρώτα παιχνίδια μετράμε 3/3 σημεία. Στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθώ με τον τέταρτο αγώνα της σειράς, που επιστρέφει στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πρώτο match ball της σειράς και να κατακτήσει το πρωτάθλημα με “σκούπα”. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο ΟΑΚΑ με 83-76 και έκανε το 2-1 στη σειρά, που πλέον μεταφέρεται στο Φάληρο. Οι Πειραιώτες θα έχουν και μια δεύτερη ευκαιρία, αυτή τη φορά στην έδρα τους για να στεφθούν πρωταθλητές.

Τι να πούμε για αυτή τη σειρά; Ένταση, αυξημένη αντιπαλότητα και παράπονα εκατέρωθεν για το εθνικό μας σπορ… τη διαιτησία! Δίκαια ή άδικα, δεν είναι της στιγμής να το αναλύσω. Άλλωστε εδώ είμαστε για να αναλύουμε στοιχηματικά τα παιχνίδια. Πάντως, μέχρι στιγμής προσεγγίσαμε το συγκεκριμένο θέμα εξαιρετικά, αφού πληρωθήκαμε και με ελεύθερες βολές και με φάουλ.

Αγωνιστικά, περιμένω να δούμε ένα ακόμα πιο σκληρό παιχνίδι. Είναι μεγάλο ατού η έδρα στην προκειμένη περίπτωση, αλλά αφενός το “πρέπει” έχει μεταφερθεί στον Ολυμπιακό, αφετέρου δεν ξέρω πόσο θα αντέξει να παίζει σε αυτούς τους ρυθμούς ανά δύο μέρες ο Μιλουτίνοφ. Ήδη ήταν αρκετές οι φορές που ζήτησε αλλαγή στο τρίτο ματς. Ο Μπαρτζώκας ξέρει πως να διαχειριστεί την πίεση για τη νίκη, αλλά το θέμα στη ρακέτα παραμένει και ίσως είναι κομβικό.

Πάμε όμως στα στοιχηματικά. Είναι πολλά τα χρόνια που μετράμε βολές στα ντέρμπι των “αιωνίων”. Μέχρι και μπλουζάκια τυπώθηκαν! Οι μόνοι που μάλλον δεν τις μετράνε είναι οι μπουκ. Και άντε, στο πρώτο ματς να το δεχτώ! Τώρα; Το line παραμένει χαμηλά, στις 24,5 εύστοχες. Στο πρώτο ματς σημειώθηκαν 29, στο δεύτερο 36 και στο τρίτο πάλι 29! Είναι σημαντικό πως οι διαφορές δεν άνοιξαν πολύ και η ομάδα που βρισκόταν πίσω στο σκορ έκανε φάουλ ακόμα και στα τελευταία δευτερόλεπτα. Κάτι αντίστοιχο περιμένω και απόψε, οπότε το over μπαίνει αυτόματα στο κουπόνι μου! Το πολύ πολύ να πάει… μονάδα, αν δεν τελειώσει ποτέ το ματς!

Greek Basket League – 12/06/2024 21:15

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Over 24,5 εύστοχες βολές

1,90

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like