Αρχική » Προγνωστικά μπάσκετ: Η λογική πληρώνει στον διπλασιασμό!

Προγνωστικά μπάσκετ: Η λογική πληρώνει στον διπλασιασμό!

by admin

Προγνωστικά μπάσκετ αλλά και ανάλυση για το παιχνίδι Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδαέχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Για ένα εύκολο ξεκίνημα!

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από τις φιλικές μονομαχίες, σειρά έχει το Προολυμπιακό τουρνουά που οδηγεί στο Παρίσι και εμείς θα εστιάσουμε στην πρώτη αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία στο ΣΕΦ (03/07, 21:00). Πάμε να δούμε την ανάλυση και το προγνωστικό μας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην εποχή του Βασίλη Σπανούλη στο «τιμόνι» του μπαίνει στη «μάχη» του Προολυμπιακού τουρνουά, με τον όμιλό του να διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η «γαλανόλευκη» έχοντας στην αποστολή της και τον σούπερ σταρ Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση, όμως πρέπει να το δείξει και μέσα στο παρκέ. Στον αντίποδα, οι Δομινικανοί δεν έχουν στο ρόστερ τους τα μεγάλα ονόματα του ΝΒΑ, Καρλ-Άντονι Τάουνς και Αλ Χόρφορντ, όμως έχουν δείξει πως είναι… μαχητές και δίνουν έμφαση στην άμυνα μισού γηπέδου.

Περνάμε και στους… αριθμούς των δυο ομάδων, καθώς η «Επίσημη Αγαπημένη», με τον Βασίλη Σπανούλη να την καθοδηγεί σε πέντε ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, δέχεται περίπου 69 πόντους ανά ματς, ενώ οι κεντροαμερικάνοι στα τελευταία τους φιλικά σκοράρουν με 68,5 πόντους κόντρα σε Πορτογαλία, Ακτή Ελεφαντοστού, Νορβηγία και Ισπανία.

Η λογική λέει πως το φαβορί, δηλαδή η Εθνική μας ομάδα δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα και εφόσον «κλείσει» και τους Ντουάρτε και Φελίζ που έχουν πολύ την μπάλα στα χέρια τους, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε και για μία άνετη επικράτηση. Έτσι, καταλήγω στη νίκη της Ελλάδας με τουλάχιστον διψήφια διαφορά (-9,5) και θα το συνδυάσω με το Under 77,5 πόντων της Δομινικανής Δημοκρατίας, σε ένα combo που πληρώνει στο 1.97. 

Προολυμπιακό Τουρνουά – 03/07/2024 21:00

Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα

2 (-9,5) & Δομ. Δημοκρατία: Under 77,5

1,97

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like