Αρχική » Προγνωστικά μπάσκετ: Βγαίνει μπροστά ο αρχηγός

Προγνωστικά μπάσκετ: Βγαίνει μπροστά ο αρχηγός

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από τον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά και ποντάρει στον Κώστα Παπανικολάου.

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα σκουπίδια του “Παπ”

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Για ακόμη μία στήλη πληρωθήκαμε και μάλιστα πολύ εύκολα. Το ματς κύλησε όπως ακριβώς είπαμε, με την Εθνική μας να παίζει εκπληκτική άμυνα και να φτάνει άνετα στον αποψινό τελικό. Στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ θα παραμείνω στο ΣΕΦ, ποντάροντας σε δύο σημεία με μεγάλη αξία.

Δίκαια έφτασαν στον σημερινό τελικό η Ελλάδα και η Κροατία, αν και ο τρόπος ήταν λίγο διαφορετικός. Η Εθνική μας έπιασε πολύ καλή απόδοση και στα τρία παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής και κατάφερε να κερδίσει με άνεση τους αντιπάλους της. Αυτό το γεγονός επέτρεψε στον Βασίλη Σπανούλη να ξεκουράσει το Γιάννη Αντετοκούνμπο και να διαχειριστεί τους χρόνους των παικτών του. Μοναδικό αγκάθι, ο τραυματισμός του Κώστα Αντετοκούνμπο, που περιορίζει τις λύσεις μέσα στη ρακέτα. 

Η Κροατία μπήκε με το δεξί στο τουρνουά και ήταν εντυπωσιακή απέναντι στη Σλοβενία. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν τόσο φαντασμαγορική, αφού ηττήθηκε από τη Νέα Ζηλανδία και επικράτησε της Δομινικανής Δημοκρατίας στον ημιτελικό, με τα χίλια ζόρια. Στηρίζεται κυρίως στους Ζούμπατς, Σάριτς και Χεζόνια, αλλά πάσχει στη δημιουργία.

Πάμε στο στοιχηματικό δια ταύτα. Πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα, η Εθνική μας θα πάρει το εισιτήριο για το Παρίσι. Έδρα, αγωνιστική εικόνα και φρεσκάδα είναι τρεις παράγοντες που είναι όλοι υπέρ της. Η απουσία του Κώστα Αντετοκούνμπο αφήνει τον αδερφό του μαζί με τους Παπαγιάννη και Μήτογλου να υπερασπιστούν τη ρακέτα. Μοιραία, ο Παπανικολάου χρειάζεται να βοηθήσει, είτε από τη θέση του ή ανεβαίνοντας στο “4”. Ο αρχηγός της Εθνικής μας είναι ένας φόργουορντ με έφεση στο ριμπάουντ. Θεωρώ ότι θα βρεθεί στο παρκέ για ένα 30λεπτο και θα μαζέψει τουλάχιστον 3-4… σκουπίδια. Άλλωστε, μιλάμε για έναν παίκτη με 3,6 ριμπάουντ στη φετινή Euroleague. Το έχει λοιπόν… και ποντάρουμε πάνω του!

 

Ολυμπιακοί Αγώνες – 07/07/2024 21:00

Κροατία – Ελλάδα

Παπανικολάου over 2,5 ριμπάουντ

1,70

Ολυμπιακοί Αγώνες – 07/07/2024 21:00

Κροατία – Ελλάδα

2 & Παπανικολάου over 3,5 ριμπάουντ

3,25

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like