Αρχική » Προγνωστικά: Με τον GOAT για το 2.20

Προγνωστικά: Με τον GOAT για το 2.20

by admin

Προγνωστικά από τον Λάμπρο Μακράκη με τένις και ποδόσφαιρο να δίνουν επιλογές πάνω από τον διπλασιασμό.

Καλημέρα σε όλους. Η προηγούμενη στήλη δεν έκλεισε καλά, αλλά η χασούρα ήταν πολύ μικρή. Σήμερα έχουμε φουλ δράση σε ποδόσφαιρο και τένις. Πάμε να δούμε προγνωστικά από Euro, αλλά και Wimbledon.

Προγνωστικά: Λάθος φαβορί

Ξεκίνημα με τένις. Για τον τρίτο γύρο αναμετρώνται ο Αμερικανός Μπράντον Νακασίμα (Νο65) και ο Γάλλος Ουγκό Ουμπέρ (Νο16). Από δύο νίκες χωρίς να χάσει σετ προέρχεται ο Αμερικανός που δεν έχει χάσει πάνω από τέσσερα games σε σετ μέχρι στιγμής. Ο 22χρονος Νακασίμα έκανε πολύ καλή προετοιμασία στο γρασίδι παίζοντας σε τρία τουρνουά μετρώντας έξι νίκες.

Και ο Ουμπέρ σε τρία τουρνουά αγωνίστηκε, αλλά μόνο δύο κατάφερε να πάρει. Άλλες δύο φορές έχει φτάσει σε τρίτο γύρο εδώ, με μία νίκη και μία ήττα σε αυτόν. Δείχνει και αγωνιστικά αλλά και πνευματικά ανώτερος ο Νακασίμα αυτή την περίοδο και μου κάνει εντύπωση που δίνεται αουτσάιντερ. Θα αγοράσω την νίκη του στο 2.05.

Μεγάλος προημιτελικός

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με μπάλα και τον μεγάλο προημιτελικό ανάμεσα σε Πορτογαλία και Γαλλία. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει παίξει το ποδόσφαιρο που «πρέπει» βάσει ρόστερ. Αυτό κατά την γνώμη μου οφείλεται στους προπονητές και των δύο. Ειδικά οι Γάλλοι μόνο λόγω ονόματος βρίσκονται εδώ με κάποιο τρόπο. Δύο αυτογκόλ και ένα πέναλτι ο απολογισμός για μία ομάδα πολύ αργή επιθετικά στο τουρνουά.

Θα στηρίξω τους Πορτογάλους που έχουν δείξει παραπάνω πράγματα μαζί με μια τελική στην εστία του Ρονάλντο. Ο CR7 εκτελεί τα φάουλ από παντού, ενώ καραδοκεί σε κάθε φάση στην περιοχή της Γαλλία. Το combo αυτό μας φτιάχνει μια απόδοση 2.20.

Wimbledon – 05/07/2024 13:00

Νακασίμα – Ουμπέρ

1

2,05

Euro – 05/07/2024 22:00

Πορτογαλία – Γαλλία

1Χ & Ρονάλντο Οver 0,5 σουτ στην εστία

2,20

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like