Αρχική » Προγνωστικά: Μάχη μεταλλίου στο Παρίσι

Προγνωστικά: Μάχη μεταλλίου στο Παρίσι

by admin

Προγνωστικά στα προκριματικά των Europa & Conference League από τον Λάμπρο Μαρκάκη αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Προγνωστικά: Βλέπουν μετάλλια στο βάθος

Καλημέρα σε όλους. Μέρα γεμάτη αθλητική δράση η σημερινή σε όλα τα αθλήματα. Πάμε κλασσικά να δούμε προγνωστικά από τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο ποδόσφαιρο και τα προημιτελικά του Ολυμπιακού Τουρνουά τένις των ανδρών.

Ας ξεκινήσουμε με τένις και το παιχνίδι του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Αμφότεροι προέρχονται από σχετικά εύκολες νίκες με τον Στέφανο ειδικά να κάνει ένα απίστευτο δεύτερο σετ κόντρα στο Νο.19 του κόσμου. Μπορεί ο Σέρβος να έχει επικρατήσει τις 11 από τις 14 φορές που έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τον Στέφανο, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί εύκολα. Πολλά χαμένα σετ και πολλά tie-break στα παιχνίδια τους. Έχει καλό μομέντουμ ο Έλληνας πρωταθλητής και ο Τζόκοβιτς παραμένει ακόμη στο υψηλό επίπεδο, όμως έχει αρχίσει να φθίνει η απόδοσή του πλέον. Επιλογή μου το να κερδίσει ο Τσιτσιπάς ένα σετ που σχεδόν διπλασιάζει στη Novibet.

Ρεβάνς για γερά νεύρα

Συνέχεια με μπάλα, Conference League και το παιχνίδι της Πάφου με τη λιθουανική Ζαλγκίρις. Υπέρ των Λιθουανών το πρώτο παιχνίδι με 2-1 με την Πάφο να μην αποδίδει τα αναμενόμενα, αλλά να παραμένει η καλύτερη ομάδα στο ζευγάρι. Ενισχύθηκαν το καλοκαίρι η Κύπριοι και έχουν αρκετή διαφορά ποιότητας με τους αντιπάλους τους. Θα αγοράσω τον άσο.

Μένουμε στην ίδια διοργάνωση για τον επαναληπτικό της Τσέρνο Μόρε Βάρνα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Στη «λευκή» ισοπαλία το πρώτο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς καλύτερους χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να επικρατήσουν. Με βάση το σκορ του πρώτου αγώνα οι ομάδες θα είναι πιο προσεκτικές και δύσκολα θα δούμε μεγάλο σκορ. Επιλέγω στα προγνωστικά το under 2,5.

Ξανά ποδόσφαιρο και πάμε Δανία για το ΣίλκεμποργκΜόλντε. Προβάδισμα για τους Νορβηγούς στο πρώτο παιχνίδι με 3-1, αλλά η Σίλκεμποργκ δεν έπαιξε άσχημα και υπάρχει αισιοδοξία για την συνέχεια. Την ψιλοαδικούν λίγο οι αποδόσεις και θα αγοράσω την διπλή ευκαιρία της έδρας.

Θα κλείσουμε το ποδόσφαιρο με προγνωστικά στο παιχνίδι της Μπούντουσνοστ από το Μαυροβούνιο και της ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας από την Βουλγαρία. Στο πρώτο παιχνίδι η Βούλγαροι επικράτησαν με το «εύθραυστο» 1-0 χωρίς να υπάρχουν πολύ μεγάλες ποιοτικές διαφορές ανάμεσα στην δύο ομάδες. Οι αποψινοί γηπεδούχοι, όπως και στο προηγούμενο γύρο, θα έχουν την στήριξη μεγάλου αριθμού φιλάθλων. Θα στηρίξω έδρα με το 1Χ και under 3,5.

Ολυμπιακοί Αγώνες – 01/08/2024 13:00

Τζόκοβιτς – Τσιτσιπάς

Τσιτσιπάς να κερδίσει ένα σετ

1,98

Conference League – 01/08/2024 19:00

Πάφος – Ζαλγκίρις

1

1,62

Conference League – 01/08/2024 20:30

Τσέρνο Μόρε Βάρνα – Χάποελ Μπερ Σεβά

Under 2,5

1,67

Europa League – 01/08/2024 20:15

Σίλκεμποργκ – Μόλντε

1,50

Conference League – 01/08/2024 22:00

Μπούντουσνοστ – ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας

1Χ & Under 3,5

1,80

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like