Αρχική » Προγνωστικά: Η συνήθεια του 2.05

Προγνωστικά: Η συνήθεια του 2.05

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με στήλη και ποντάρισμα στα ματς της Δευτέρας στο Euro.

Προγνωστικά: Να καθαρίσει εκείνος

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα αφήνουμε στη στήλη τα προγνωστικά από το Copa America και πιάνουμε τα του Euro τα οποία είναι αρκετά και… καυτά. Πολλά πράγματα σήμερα, νέα δεδομένα και στο προσκήνιο μας… η Πορτογαλία. Μάλλον ο Κριστιάνο αλλά πάμε να δούμε τα πράγματα στο μικροσκόπιο.

Πορτογαλία εναντίον Σλοβενίας απόψε σε ένα ματς που αναμένεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον. Η ομάδα του Μαρτίνεθ μπόρεσε να πέσει καλό ποδόσφαιρο και να δείξει μερικά ωραία πραγματάκια. Ίσως χρήσιμα, ίσως όχι αλλά στα δύο ματς που κλήθηκε να παίξει εμφάνισε καλό πρόσωπο. Με τετράδα στην άμυνα είναι πιο λειτουργική, μοιάζει να βγάζει περισσότερη υγεία ωστόσο ο μοναδικός που… τρέχει και πραγματικά είναι συγκινητικός, είναι ο Κριστιάνο. Ο CR7 έχει παίξει δύο γεμάτα 90λεπτα και ακόμα μπορεί να μην έχει σκοράρει ωστόσο έχει κάνει δώδεκα σουτ εκ των οποίων τα πέντε έχουν φτάσει στην εστία του αντιπάλου τερματοφύλακα.

Απέναντι θα βρει μία άμυνα που γενικότερα είναι φιλότιμη αλλά είναι τρομερά άπειρη από το επίπεδο αυτό και ο Όμπλακ θα έχει δύσκολο βράδυ με τους μεσοεπιθετικούς της Πορτογαλίας και ειδικά ο Κριστιάνο που θα ψάξει αρκετά το γκολ. Το να πετύχει δύο σουτ στην εστία στο 2.05 είναι μία τιμή αξιόλογη και προκλητική για τα δεδομένα του Πορτογάλου και του πόσο σουτάρει. Ένα σουτ να βρει στην αρχή και μετά ειδικά εάν σκοράρει θα δοκιμάσει πάλι. Είναι τιμή που δεν περνάει απαρατήρητη.

Euro – 01/07/2024 22:00

Πορτογαλία – Σλοβενία

Ρονάλντο 2+ σουτ στην εστία

2,05

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like