Αρχική » Προγνωστικά: Η συμφωνία του 2.10

Προγνωστικά: Η συμφωνία του 2.10

by admin

Επιλογές από την τρίτη και πιο κρίσιμη αγωνιστική του Euro 2024 έχει ο Νίκος Κλάδος στις σημερινές επιλογές.

Προγνωστικά Euro 2024: Σλοβακία – Ρουμανία

Πολλές οι επιλογές από το Euro για όλα τα γούστα και με πολλά σενάρια. Πάμε στα προγνωστικά.

Ο Λούπου είπε αυτό που είχαμε όλοι στο μυαλό μας. Ένας όμιλος που μετά από δυο αγωνιστικές όλοι έχουν από τρεις βαθμούς. Ο πρώτος παίζει με τον τρίτο δηλαδή Ρουμανία και Σλοβακία και με πιθανή ισοπαλία περνάνε μαζί στην επόμενη φάση. Θα πρέπει να γίνουν όργια και θαύματα για να μην πιάσει το σχέδιο τους. Το έτερο παιχνίδι του ομίλου είναι το Ουκρανία – Βέλγιο, ο χαμένος πάει σπίτι του και σε ισοπαλία μένει εκτός η Ουκρανία. Τη στιγμή που γράφω τη στήλη το Χ είναι στο 2.10. Μένει να δούμε αν μιλάμε για συνεργασία ή για παγίδα που είδαμε μόνο το τυράκι.

Τσεχία – Τουρκία

Εδώ έχουμε την Πορτογαλία σίγουρα πρώτη στον όμιλο και τις Τσεχία Τουρκία και Γεωργία να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Όποια κερδίσει περνάει ενώ σε ενδεχόμενες ισοπαλίες η μόνη κερδισμένη είναι η Τουρκία. Η Τσεχία αυτή τη στιγμή είναι τρίτη στον όμιλο αλλά δεν περνάει σαν καλύτερη. Αν κερδίσει περνάει απλά τα πράγματα. Θεωρώ λίγο άδικα για την προσπάθεια της τα δυο προηγούμενα αποτελέσματα, ειδικά την ισοπαλία με την Γεωργία. Οι Τούρκοι είδαμε τι τζιμάνια είναι με το αυτογκόλ που κατάφεραν να βάλουν. Περιμένω τους Τσέχους πιο ψυχωμένους, και θα στηρίξω τον άσο που αυτόματα σημαίνει και πρόκριση της Τσεχίας στο 2.70.

Euro – 26/06/2024 19:00

Σλοβακία – Ρουμανία

X

2,10

Euro – 26/06/2024 22:00

Τσεχία – Τουρκία

1

2,70

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like