Αρχική » Προγνωστικά: Η αύρα του Πεπ και η τελευταία ευκαιρία

Προγνωστικά: Η αύρα του Πεπ και η τελευταία ευκαιρία

by admin

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για την αύρα του Πεπε, το ντέρμπι του Μιλάνου και καταλήγει σε δύο προγνωστικά.

Προγνωστικά: Νικάει γιατί ξέρει

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή στη στήλη μετά από λίγο καιρό. Διακοπές για να καθαρίσει το μυαλό και σήμερα επιστρέφω με δύο ντέρμπι. Ένα στην Αγγλία και ένα στην Ιταλία. Για πάμε να δούμε προγνωστικά.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Σούπερ ματς και ματς κορυφής για την Premier League, αφού και φέτος αναμένεται να διεκδικήσουν και οι δύο το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έμειναν “άσφαιροι” με την Ίντερ και γενικότερα δεν έπεισαν. Πάντως το Guardiola Way δείχνει πως και φέτος είναι εδώ. Η υπεροπλία πίσω από τον Χάαλαντ και η ευκολία στο να βγάζει φάσεις στο πρωτάθλημα είναι χαρακτηριστικά και φέτος εάν και εφόσον η άμυνα της δέχεται σχετικά εύκολα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε καλή κατάσταση πάντως.

Κακή εικόνα με την Τότεναμ και η Άρσεναλ υπέφερε για αρκετή ώρα και στο Μπέργκαμο όπου ήταν για να χάσει αλλά πήρε βαθμό. Δεν βγαίνουν οι αυτοματισμοί του Αρτέτα, υπάρχουν απουσίες και ενδεχομένως να επηρεάσουν τα πολλά απαιτητικά ματς. Δεν είναι εξάλλου και συνηθισμένο να παίζεις ματς υψηλής έντασης… Πέμπτη. Η Σίτι με τούτα και με εκείνα μπορεί να φτάσει στην νίκη. Κρατάμε τον άσο.

Κόντρα σε όλους

Συνέχεια με το ΊντερΜίλαν. Δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση αλλά στο πρωτάθλημα δεν έχουν πάρει τους βαθμούς που ήθελαν. Εκτός έδρας μετρούν δύο αποτυχίες εάν και εντός έχουν το απόλυτο. Παράλληλα η καλή εμφάνιση με την Σίτι δίνει άλλη αίσθηση στην ομάδα που έχει πάρει για τα καλά τον αέρα του αντιπάλου της, μοιράζοντας πεντάρες και τέσσαρες τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο δεν είναι η περσινή ομάδα και έχει θέματα δημιουργικά με ομάδες που παίζουν πίσω.

Η αρμάδα του Φονσέκα μοιάζει άρρωστη. Ο Πορτογάλος προπονητής εάν δεν κερδίσει, θα απολυθεί. Ο Σάρι είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για αντικατάσταση, οπότε είναι το τελευταίο του χαρτί. Με την Λίβερπουλ μπήκε καλά αλλά δεν έβγαλε ενέργεια και πνίγηκε στα λάθη της. Μία νίκη έχε στο πρωτάθλημα και πλέον οι βαθμοί είναι… ανάγκη.

Η Ίντερ είναι δίκαιο φαβορί αλλά η απόδοση του άσου είναι αστεία για ντέρμπι. Η Μίλαν ξέρει πως με ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να γυρίσει όλη την χρονιά. Το Χ2 αξίζει ένα ποντάρισμα, βάσει απόδοσης.

Αγγλία – Premier League – 22/09/2024 18:30

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ

1

1,81

Ιταλία – Serie A – 22/09/2024 21:45

Ίντερ – Μίλαν

X2

2,30

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like