Αρχική » Προγνωστικά: Ερυθρόλευκο τρένο στο 1.85

Προγνωστικά: Ερυθρόλευκο τρένο στο 1.85

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλλιθέα και ποντάρει σε ένα combo του 1.85

Προγνωστικά: Ευκαιρία για ξέσπασμα

Καλησπέρα σε όλους. Νέα εβδομάδα και επιστροφή στη στήλη μας και γράφουμε αυτή την φορά στο blog για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Καλλιθέα. Ωραίο παιχνίδι, ευκαιρία για ξέσπασμα για τους «ερυθρόλευκους» και για ευρεία νίκη. Στοιχηματικές ευκαιρίες υπάρχουν στα προγνωστικά, πάμε να δούμε.

Φάληρο, ζέστη και 25 χιλιάδες κόσμος, ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να ξεσπάσει και να προσφέρει ένα όμορφο βράδυ Αυγούστου στους φιλάθλους του. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα στο Βόλο δεν ήταν τόσο επιβλητική και έδειξε πόσο ανέτοιμη είναι η ομάδα. Βέβαια ακόμα και έτσι η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έδειξε πρακτικά πως μπορεί να στηριχθεί στα πόδια της και να κερδίσει με μηδέν παθητικό. Πλάνο με Ντόι στο κέντρο, κουβάλημα μπάλας από τα δύο εξτρέμ και ξεκίνημα πλέον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης. Οπότε δεύτερο σερί παιχνίδι να μην βγάλει ένταση και ειδικά στο γήπεδο του, είναι κάπως δύσκολο. Και ειδικά σε τέτοιο αντίπαλο.

Η Καλλιθέα έχει έναν προπονητή που έχει χτίσει περγαμηνές σκληρής ομάδας με βάση στα μετόπισθεν οπότε ενδεχομένως να ρίξει αρκετό ξύλο και να σταματήσει έτσι τον ρυθμό. Έπρεπε να χάσει στην Λιβαδειά, ήταν κάκιστη και έδειξε εικόνα ομάδας που θα ρίξει βάρος στην άμυνα. Πήρε έξι κάρτες, πολλές μονομαχίες, φαντάζομαι τώρα που η ένταση θα είναι μεγαλύτερη, θα δούμε και άλλα τέτοια μαρκαρίσματα.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως από νωρίς θα κερδίσει. Θα πιέσει και θα σκοράρει. Η Καλλιθέα είναι σκληρή ομάδα που αναμένεται να βγάλει μάχη και να ρίξει λίγο ξύλο. Ο άσος από ημίχρονο σε συνδυασμό με τις δύο κάρτες των φιλοξενούμενων αξίζει στο 1.85.

Ελλάδα – Super League – 26/08/2024 20:30

Ολυμπιακός – Athens Καλλιθέα

1/1 & over 1,5 κάρτες Athens Καλλιθέα

1,85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like