Αρχική » Προγνωστικά: Εθνική για… 1.80

Προγνωστικά: Εθνική για… 1.80

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος ποντάρει σε ένα ωραίο 1.80 στην αναμέτρηση της Εθνικής με την Ισπανία.

Προγνωστικά: Καλή ευκαιρία για την Εθνική μας

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη ημέρας με σούπερ σημείο από το Ισπανία – Ελλάδα σε μία αναμέτρηση αρκετά καυτή και κρίσιμη για τις δύο ομάδες. Εξάλλου do or die είναι, παραδοσιακό ευρωπαϊκό ντέρμπι θεωρείται και η Ελλάδα πρέπει να ξορκίσει ένα δαίμονα στα προγνωστικά, πάμε να δούμε αμέσως τι έχουμε ξεχωρίσει.

Ένα ματς… τελικός. Ο νικητής πρακτικά ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση και στα προημιτελικά. Οι Ισπανοί ηττήθηκαν εύκολα από την Αυστραλία ενώ η επίσημη αγαπημένη παραλίγο να κάνει την έκπληξη με τον Καναδά αλλά στο τέλος έμεινε από δυνάμεις. Η διαφορά θα παίξει τον ρόλο της αλλά αξίζει να τονίσουμε μερικά πράγματα που είδαμε στο πρώτο ματς. Η «Ρόχα» είναι σε κατάσταση αλλαγής. Δηλαδή… υπάρχει ένα κορεσμένο ρόστερ που ούτε αθλητικό είναι αλλά ούτε και ιδιαίτερα φρέσκο. Πολλά προβλήματα ειδικά στην ρακέτα αφού οι αντίπαλοι γκαρντ μπορούν να οργανώσουν τέλεια το παιχνίδι.

Η Εθνική μας ομάδα ματσάρει εξαιρετικά με τα μεγάλα «ατού» των αντιπάλων και μπορεί να ξεκινήσει με το δεξί. Εξάλλου ούτε full court pressing θα έχει να αντιμετωπίσει αλλά ούτε και ιδιαίτερες δυσκολίες στο καλάθι. Το να κερδίσει έχοντας σκοράρει τουλάχιστον 80 πόντους είναι ένα σενάριο που πληρώνει κοντά στο 1.80 και αξίζει ποντάρισμα.

Ολυμπιακοί Αγώνες – 30/07/2024 12:00

Ισπανία – Ελλάδα

2 & Ελλάδα: Over 79,5

1,80

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like