Αρχική » Προγνωστικά: Δεν σπάει η έδρα στο 2.40

Προγνωστικά: Δεν σπάει η έδρα στο 2.40

by admin

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος έχει προγνωστικά για Nations League και ποντάρει στο πρόγραμμα της Κυριακής σε δύο καλοπληρωμένες επιλογές.

Προγνωστικά: Υπολογίσιμη έδρα

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη σήμερα με δύο προγνωστικά μετά από καιρό. Βασικά Nations League ήρθε και οι επιλογές μεγαλώνουν και όπως καταλαβαίνουμε μπορούμε να ποντάρουμε σε αυτό. Δύο αγώνες λοιπόν πάμε να τους δούμε αναλυτικά.

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση της Σλοβακίας με το Αζερμπαϊτζάν. Ματς με δύο ομάδες που βρίσκονται σε διαφορετική φάση. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό τους μετά την επιτυχία του Euro και αναμένεται το κλίμα να είναι αρκετά εορταστικό. Καλή εικόνα και νίκη στην Εσθονία σε ένα ματς που το σκορ κολακεύει αρκετά τους γηπεδούχους. Σωστή κυκλοφορίας μπάλας, πίεση ψηλά είναι μερικά από τα συστατικά του ποδοσφαίρου που υπηρετεί ο Καλτσόνα. Οι Αζέροι από την άλλη δεν έδειξαν απολύτως τίποτα με τον Σάντος στο τιμόνι. Μία τραγωδία ήταν βασικά. Καμία συνοχή, καμία αμυντική προσπάθεια, για έξι γκολ ήταν. Ο Πορτογάλος φαίνεται πως όρεξη για δουλειά δεν έχει, τα χρόνια έχουν περάσει εξάλλου.

Στοιχηματικά το ματς αρχίζει από τον άσο αλλά επειδή η απόδοση χαμηλή είναι αξίζει να κουμπώσουμε τις Over 2,5 κάρτες του Αζερμπαϊτζάν. Εξάλλου βγάζουν νεύρα πολλές φορές οι παίκτες του και αναμένεται σαν ομάδα Σάντος να παίξει αμυντικά οπότε περισσότερα σκληρά μαρκαρίσματα.

Προγνωστικά: Να διορθώσουν τα λάθη

Συνέχεια με το ΕλβετίαΙσπανία. Χάλια οι Ελβετοί στην Κοπεγχάγη, απαράδεκτος ο Γιακίν, κακός βαθμός σε όλα. Οι δύο κόκκινες κάρτες δείχνουν πως πνευματικά ακόμα η ομάδα βρισκόταν στο Euro. Πάντως παρά τις απουσίες των Τσάκα και Ελβέντι, αναμένεται βελτίωση. Εντός έδρας πάντα βρίσκει δίχτυαη Ελβετία, είναι πιο άρτια και γενικότερα εμφανίζει σημάδια ομάδας και όχι καφενείου.

Όσο σκληρός ήμουν με τους γηπεδούχους άλλο τόσο θα είμαι με τους φιλοξενούμενους που επίσης πήραν κακό βαθμό στο Βελιγράδι. Είναι δυνατόν κύριε Ντε Λα Φουέντε να ξεκινάτε με Πέρεθ στράικερ; Τραγική προεπιλογή, χωρίς καθαρό φορ πλην του Χοσέλου, κορεσμός και κούραση. Η κάτοχος του Nations League και πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν είναι σε κατάσταση που έπρεπε και μάλλον μπορεί να το πληρώσει αυτό.

Αμφότερες δεν δείχνουν να πατάνε καλά αλλά αναμένονται βελτιωμένες. Οι απουσίες των Ελβετών μας κάνουν να απομακρυνθούμε από την κόντρα της Ισπανίας. Σαφώς καλύτερη επιλογή το αμφίτερμα που διπλασιάζει.

Nations League – 08/09/2024 19:00

Σλοβακία – Αζερμπαϊτζάν

1 & Αζερμπαϊτζάν Οver 2,5 κάρτες

2,40

Nations League – 08/09/2024 22:00

Ελβετία – Ισπανία

Goal/goal

2,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like