Αρχική » Προγνωστικά: Γκολ από νωρίς με 2.35 #Nikolas43

Προγνωστικά: Γκολ από νωρίς με 2.35 #Nikolas43

by admin

Με στόχο τα γκολ στα παιχνίδια της Stoiximan Super League ο Νίκος Κλάδος έχει δυο σημεία σε αποδόσεις 2.35 και 1.91

Προγνωστικά Stoiximan Super League: Βόλος – ΠΑΟΚ

Καλησπέρα σε όλους, το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, η Stoiximan Super League με τρεις ομάδες ισόβαθμες στην κορυφή έφτασε στην πέμπτη αγωνιστική. Επικίνδυνα εκτός έδρας παιχνίδια για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και ένα ιδιαίτερο ματς στο Αγρίνιο. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα σε Βόλο και ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Μαγνησίας μετά την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της από την ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Παραμένει βέβαια υποψήφιος για υποβιβασμό ο Βόλος όμως έχει ενδιαφέρον ότι τα παιχνίδια του ως τώρα έχουν γκολ στο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό θέλει νίκη για να πάει στην Τουρκία χωρίς απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα. Δεν σκοράρει εύκολα στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο τέλος κερδίζει με μόνη εξαίρεση το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Λόγω διαφοράς δυναμικότητας και χαμηλών αποδόσεων θα επιλέξω το Over 1,5 για τον «Δικέφαλο του βορά» στο ημίχρονο σε απόδοση 2.35.

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης

Ο Παναιτωλικός με μαγκιά και τύχη έφυγε με την ισοπαλία από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ώστε να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι «Αρκάδες» γνώρισαν την ήττα και από τον Ατρόμητο στην έδρα τους και πλέον ψάχνουν τρόπο να επανέλθουν. Αλλαγή στην άκρη του πάγκου ο Μακελελέ θα κάνει το ντεμπούτο του στο Αγρίνιο αλλά δεν ξέρω τι θα προλάβει να αλλάξει. Έχει πάντως ισχυρό κίνητρο για τη νίκη, μάλιστα σε συνδυασμό με την ψυχολογία του Παναιτωλικού το goal/goal σε απόδοση 1.91 είναι ιδανικό.

Ελλάδα – Super League – 21/09/2024 17:00

Βόλος – ΠΑΟΚ

Γκολ ΠΑΟΚ 1ο ημίχρονο over 1,5

2,35

Ελλάδα – Super League – 21/09/2024 20:30

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης

Goal/goal

1,91

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like