Αρχική » Προγνωστικά: Ασιατικές περιπέτειες του 2.54

Προγνωστικά: Ασιατικές περιπέτειες του 2.54

by admin

Ο Ανδρουτσόπουλος έχει προγνωστικά από το πρωτάθλημα της Νότιας Κορέρας και σκιαγραφεί μία δυάδα του 2.54 σε ασιατικές περιπέτειες.

Προγνωστικά: Μεσημέρι με Κορέα

Καλησπέρα στην παρέα. Στήλη Παρασκευής σήμερα και ήρθε η ώρα για… ασιατικές περιπέτειες στην αναμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και των τουρνουά που θα μας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες. Εξάλλου αξία υπάρχει και νωρίς-νωρίς διαβάζουμε για τις… εξαιρετικές αποδόσεις στην Κορέα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά.

Ξεκινάμε με το ΓιεγιούΟυλσάν. Οι πρωταθλητές της Χιουντάι έχουν δείξει μεγάλα σημάδια δυσκολίας αυτόν τον καιρό και ψάχνουν τρόπο να συνέλθουν ώστε να μην χάσουν τα σκήπτρα στο τέλος της σεζόν. Έχουν κάνει μερικά κάκιστα αποτελέσματα τελευταία και η ήττα χωρίς ούτε μία ευκαιρία για γκολ στην έδρα της Γεονμπούνκ πρέπει να τους προβληματίσει. Ειδικά τώρα δεν πρέπει να χάσουν κανένα βαθμό καθώς σε τέσσερις εβδομάδες έχουν το ραντεβού πρωτιάς με την Ποχάνγκ.

Χωρίς ρυθμό αλλά και χωρίς ένταση παρουσιάστηκε και η γηπεδούχος στην έδρα της Γκανκβόν, που γνώρισε την δίκαιη ήττα με 4-0. Σε τελείως άλλη φάση, θέλει να προσεγγίσει την πρώτη εξάδα και βασίζει πολλά στην έδρα της. Η παράδοση τους είναι γεμάτη… γκολ και σαν σκέψη το αμφίτερμα δεν περνάει απαρατήρητο καθώς και οι δύο θέλουν τη νίκη και αμυντικά δε τα πάνε καλά.

Γκανβόν – Γεονμπούκ

Το ίδιο περίεργο και το ματς της Γκανκβόν με τη Γεονμπούνκ. Οι γηπεδούχοι έριξαν τέσσερα την προηγούμενη αγωνιστική και εντός έδρας βρίσκονται σε καλή φάση, ωστόσο παρουσιάζουν σημαντικά κενά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι τους.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που πέρυσι τερμάτισαν στην πρώτη πεντάδα φέτος μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού και η νίκη επί της Ουλσάν τους έδωσε ψυχολογία. Το κακό τους πρόσωπο συνήθως εμφανίζουν εκτός έδρας και σήμερα θα προσπαθήσουν να φέρουν το ματς στα μέτρα τους. Ο άσος είναι μία σκέψη αλλά η Γεονμπούνκ έιναι έτοιμη να αντιδράσει. Καλύτερη επιλογή το αμφίτερμα και εδώ.

Νότια Κορέα – K League 1 – 26/07/2024 13:30

Γιεγιού Γιουνάιτεντ – Ουλσάν

Goal/goal

1,62

Νότια Κορέα – K League 1 – 26/07/2024 13:30

Γκανκβόν – Γεονμπούνκ

Goal/goal

1,57

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like