Αρχική » Προγνωστικά: Από μπάσκετ σε… σκέιτ στο 2.00

Προγνωστικά: Από μπάσκετ σε… σκέιτ στο 2.00

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για την πρώτη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων και ποντάρει σε τρία διαφορετικά αθλήματα.

Προγνωστικά: Ποικιλία επιλογών

Καλησπέρα σε όλους. Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν και εδώ σε αυτή την στήλη θα κάνουμε ένα μικρό πείραμα μελετώντας πιο… ιδιαίτερα σπορ και βρίσκοντας ευκαιρίες. Τα προγνωστικά είναι πολλά και πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά.

Ξεκινάμε με χάντμπολ και το Ισπανία – Σλοβενία. Ανώτερη η «Ρόχα» που σε όμιλο με Κροατία και Γερμανία μάλλον θα δώσει μάχη για την τρίτη θέση. Ωστόσο στηρίζεται σε παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες μεγάλες όπως η Μπαρτσελόνα και υπάρχει μπόλικη ποιότητα. Σε αντίθεση με αυτούς οι αντίπαλοι τους δεν… ανήκουν στα φαβορί και δύσκολα θα είναι στην τετράδα ομάδων που θα περάσουν εξάλλου, θα το παλέψουν έως το τέλος όμως υπάρχει έλλειμμα ποιότητας και κακά τα ψέμματα η αμυντική τους λειτουργία δεν είναι πάντα αξιόπιστη. Το να πετύχει 31 γκολ η Ισπανία μπορεί να θεωρηθεί ένα λογικό σενάριο και το επιλέγουμε σε καλή απόδοση.

Συνεχίζουμε με σκέιτμπορντ. Αγώνας δρόμου και έχουμε ξεχωρίσει τον Ίτον Τζάγκερ. Τρίτος το 2021, πρωταθλητής στο περσινό πρωτάθλημα, έχει πολύ ταλέντο και είναι μόλις 21 ετών ενώ στο άθλημα είναι από το 14. Σε γενικές γραμμές ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά έχει όλες τις προοπτικές να φτάσει μέχρι το βάθρο ξανά και διπλασιάζει αυτό το σενάριο.

Τέλος στο μπάσκετ η Γερμανία αντιμετωπίζει την Ιαπωνία. Γκράν φαβορί τα «πάντσερ» ωστόσο οι Ασιάτες παίζουν γρήγορο μπάσκετ, σουτάρουν ανελέητα και ψάχνουν διαρκώς λύσεις επιθετικά. Θα ανοίξουν τον ρυθμό οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές αλλά… μπορούν να ακολουθήσουν οι Ιάπωνες τόσο ώστε να φτάσουν τους 80 πόντους, επίσης διπλασιάζει το σενάριο αυτό.

Ολυμπιακοί Αγώνες – 27/07/2024 10:00

Ισπανία – Σλοβενία

Over 30,5 Ισπανία

1,85

Ολυμπιακοί Αγώνες – 27/07/2024 14:30

Γερμανία – Ιαπωνία

Over 79,5 Ιαπωνία

2,00

Ολυμπιακοί Αγώνες – 27/07/2024 18:00

Σκέιτμπορντ – Να κερδίσει μετάλλιο

Τζάγκερ Ίτον

2,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like