Αρχική » Προγνωστικά: Από Μαυροβούνιο έως… Ιρλανδία στο 3.25

Προγνωστικά: Από Μαυροβούνιο έως… Ιρλανδία στο 3.25

by admin

Προγνωστικά από τον Λάμπρο Μακράκη με δύο επιλογές στους επαναληπτικούς του πρώτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Προγνωστικά: Οι πρώτες ευρωπαϊκές μάχες

Καλημερίζω την στοιχηματική παρέα του koubanezos.gr. Πέρασε τo Euro, αλλά η δράση δεν σταματάει έχοντας Ολυμπιακούς Αγώνες στον ορίζοντα. Προς το παρόν θα ασχοληθούμε με προγνωστικά στα προκριματικά του Champions League.

Ξεκινάμε με τον επαναληπτικό αγώνα μεταξύ της μαυροβούνικης Ντέσιτς και της ουαλικής Νιου Σεντς. Η Ντέτσιτς «στέφθηκε» πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της την περασμένη σεζόν, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Τρεις ήττες στα φιλικά και ήττα 3-0 στο πρώτο παιχνίδι από τους Νιου Σεντς. Πολύ δύσκολη η αποστολή της ανατροπής παρότι δεν έπαιξε τόσο άσχημα στο πρώτο παιχνίδι. Στα πέντε Ευρωπαϊκά παιχνίδια της ιστορίας τους οι Μαυροβούνιοι δεν έχουν νίκη. Στα χαρτιά μπορεί να φαίνονται καλύτεροι, αλλά σε τέτοιο χαμηλό επίπεδο δεν μετράει αυτό. Παρόλα αυτά θα τους στηρίξω να μην ηττηθούν τουλάχιστον, μαζί με ένα εύρος γκολ 1 έως 5 στο 2.00 της Stoiximan.

Θα κλείσουμε τα προγνωστικά με άλλο ένα παιχνίδι από τα προκριματικά του Champions League. «Λευκή» ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι της ισλανδικής Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ με την ιρλανδική Σάμροκ Ρόβερς στην Ισλανδία. Καλύτερη η Βίκινγκουρ που είχε δύο δοκάρια, αλλά και καμία τελική στον στόχο. Στους Ρόβερς θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που κράτησαν την ισοπαλία και επιστρέφουν στην Ιρλανδία για την ρεβάνς. Να σημειωθεί ότι οι Ισλανδοί δεν έχουν εκτός έδρας νίκη στην ιστορία τους στην Ευρώπη. Δύσκολα θα πιεστούν ξανά τόσο οι γηπεδούχοι, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να πιέσουν και αυτοί. Θα ρισκάρω και θα αγοράσω το Χ.

Champions League – 16/07/2024 22:00

Ντέτσιτς – Νιου Σεντς

1Χ & 1-5 γκολ

2,00

Champions League – 16/07/2024 22:00

Σάμροκ Ρόβερς – Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ

Χ

3,25

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like