Αρχική » Προγνωστικά: Αποβάλλουν το κόμπλεξ στο 1.85

Προγνωστικά: Αποβάλλουν το κόμπλεξ στο 1.85

by admin

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος σκιαγραφεί το κουπόνι της ημέρας και καταλήγει σε τρία στοχευμένα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Ντέρμπι με άρωμα… Βαλκάνια

Καλησπέρα στην παρέα. Μπαίνουμε σιγά-σιγά όλο και πιο κοντά στην καρδιά του Euro και τα πράγματα έχουν αρχίσει να παίρνουν τον δικό τους δρόμο. Η στήριξη μας σήμερα θα είναι στα γκολ αλλά και σε ένα φαβορί. Πάμε να δούμε με ηρεμία τα προγνωστικά μας για ακόμα μια μέρα.

Ξεκινάμε με το ΣλοβενίαΣερβία. Fair παιχνίδι και ομάδες που δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Η εικόνα της ομάδας του Στοΐκοβιτς στην πρεμιέρα με την Αγγλία κάθε άλλο παρά καλή ήταν, μιας και δεν δημιούργησε σπουδαία πράγματα ενώ στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν εγκλωβισμένη στο κέντρο μην μπορώντας να βρει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Πλέον εάν χάσει ξανά, μάλλον η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη και αυτό δεν είναι καθόλου υπέρ της.

Οι Σλοβένοι από την άλλη τσίμπησαν ένα βαθμό από τη Δανία, δεν ήταν καθόλου κακοί και μπόρεσαν να σταθούν επάξια απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ωστόσο αμυντικά είχαν κενά ενώ στην επίθεση ο Σπόραρ δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά πολλές φάσεις από εκείνες που του παρουσιάστηκαν. Πλέον θέλει νίκη σήμερα για να ελπίζει στην πρόκριση μίας και τελευταία αγωνιστική παίζει με την Αγγλία.

Δύσκολο ματς για προβλέψεις. Οι Σέρβοι είναι αυτοί που είναι, άλλα σε ένα τουρνουά επιτέλους πρέπει να αποβάλλουν το κόμπλεξ που έχουν και να δείξουν καλύτερη εικόνα. Οι Σλοβένοι αρκετό κόσμο έπεισαν αλλά εμένα με προβληματίζει το γεγονός της αμυντικής τους γραμμής αλλά και η δυσκολία στο τελείωμα των φάσεων. Το διπλό είναι αποδεκτό στο 1.85.

Προγνωστικά: Πρέπει να ρισκάρουν

Συνέχεια με το ματς ανάμεσα σε Αγγλία και Δανία. Διαφορετική εικόνα για τις δύο, με τους Άγγλους να παίζουν κάτι σαν ποδόσφαιρο στην πρεμιέρα και να επικρατούν ενώ οι Σκανδιναβοί δεν έπεισαν κανέναν με τις αμυντικές τους επιδόσεις που ήταν κάτω του μετρίου και πλέον ψάχνουν πόντους στα επόμενα ματς για να μη φύγουν πρόωρα από την διοργάνωση όπως συνέβη το 2022 στο Μουντιάλ του Κατάρ. Δύο δηλαδή τελείως αντίθετες και διαφορετικές περιπτώσεις ομάδων. Μάλιστα τα είχαν πει και σε εκείνον τον επεισοδιακό ημιτελικό πριν τρία χρόνια όταν η ομάδα του Σάουθγκεϊτ πέρασε με σκανδαλώδη τρόπο και ένα αστείο πέναλτι.

Η ουσία είναι πως αυτό το ματς είχε λήξει 1-1 και γενικότερα η άμυνα της Αγγλίας δεν έπεισε και ιδιαίτερα. Όσο σφιχτά και να το πάει το ματς ομάδες που θέλουν την μπάλα στα πόδια τους σαν τους Δανούς θα προξενήσουν πρόβλημα αργά ή γρήγορα. Το ζουμί; Το αμφίτερμα σε απόδοση 2.10. Πολύ είναι και αξίζει για ένα τέτοιο ζευγάρι.

Προγνωστικά: Η ισορροπία κάνει την διαφορά

Κλείνουμε με το πιο εμπορικό παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα σε Ισπανία και Ιταλία, ένα ματς που φωνάζει… μεγάλη διοργάνωση από χιλιόμετρα. Η “ρόχα” έδειξε εξαιρετικά δείγματα και μπόρεσε να κάμψει πανεύκολα την αντίσταση της Κροατίας παρουσιάζοντας παρόλα αυτά κενά στην άμυνα.

Από την άλλη, οι γείτονες Ιταλοί μπόρεσαν να κερδίσουν τους Αλβανούς με ανατροπή και πλέον στοχεύουν ξεκάθαρα στην πρώτη θέση, η οποία δίνει και καλύτερο εισιτήριο. Το ματς βεβαίως δεν είναι και το πιο εύκολο του κόσμου σε πολλές παραμέτρους μιας και αμφότερες έχουν πράγματα και παίκτες που θέλουν να προβάλλουν. Αρκετή απειρία αλλά σοβαρές επιθετικές αρετές η Ισπανία, δεν έπεισε ακριβώς η Ιταλία, η οποία όμως πάντα είναι επικίνδυνη.

Εύστοχα θα σκεφτόταν κάποιος εδώ την ισοπαλία. Δεν είναι δα και ένα αποτέλεσμα τόσο περίεργο ωστόσο εάν γίνει αυτό πιστεύω θα συμβεί με γκολ οπότε το αμφίτερμα και εδώ πληρώνει αποδεκτά.

Euro – 20/06/2024 16:00

Σλοβενία – Σερβία

2

1,85

Euro – 20/06/2024 19:00

Δανία – Αγγλία

Goal/goal

2,10

Euro – 20/06/2024 22:00

Ισπανία – Ιταλία

Goal/goal

1,82

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like