Αρχική » Προγνωστικά: Ανοίγουν τα ματς για το 1.95

Προγνωστικά: Ανοίγουν τα ματς για το 1.95

by admin

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει στήλη και έχει προγνωστικά με γκολ στα γήπεδα της Γερμανίας!

Προγνωστικά Αυστρία – Τουρκία

Καλησπέρα σε όλους. Euro και σήμερα, με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αυστρία και Τουρκία ένα ματς… ροντέο. Πάμε να δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Το πιο “κόκκινο” ματς του φετινού Euro, ανάμεσα σε δύο ομάδες επιθετικές και που δίνουν την αίσθηση πως θα προσφέρουν ένα ακόμα ωραίο παιχνίδι. Η Αυστρία του Ράγκνικ τσουλάει την μπάλα, παίζει ελεύθερα και έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Η ουσία είναι πως η πρώτη θέση άνοιξε διάπλατα το δρόμο για τα ημιτελικά αφού έχει ομάδες του χεριού της. Στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην μεσοεπιθετική λειτουργία της και στον τρόπο με τον οποίο πηγαίνει η μπάλα στη μετάβαση αφού αν βρει χώρους… σε σκότωσε.

Οι Τούρκοι δεν είναι ακριβώς το ίδιο καθώς παίζουν άναρχο επιθετικό ποδόσφαιρο και αφήνουν χώρους πίσω. Τόσους ώστε η Τσεχία των δέκα παικτών να βάλει πολλά και σημαντικά προβλήματα. Πέρασε τελικά αλλά αν δεν αλλάξει σύντομα εικόνα, τότε θα γνωρίσει διάλυση. Ο Μοντέλα υστερεί σε τακτικές και μοιάζει πίσω σε σχέση με τον αντίπαλο προπονητή.

Το ματς έχει φαβορί, ωστόσο είναι σε τιμές που δεν αξίζει το ποντάρισμα. Αντιθέτως το οver 2,5 στο 1.95 αξίζει.

Euro – 02/07/2024 22:00

Αυστρία – Τουρκία

Over 2,5

1,95

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like