Αρχική » Προγνωστικά: Ένα γκολ ζητάμε ρε παιδιά

Προγνωστικά: Ένα γκολ ζητάμε ρε παιδιά

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος καταλήγει σε επιλογές και ποντάρει σε σημείο του 1.95 στο ένα γκολ.

Προγνωστικά: Στήριξη στην αποτελεσματικότητα

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη ημέρας με ποντάρισμα στο Κόπα Αμέρικα για ακόμα ένα βράδυ και στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία ανάμεσα σε Κολομβία και Κόστα Ρίκα. Πάμε να δούμε αμέσως τις επιλογές μας και το προγνωστικό.

Δεύτερη αγωνιστική και παιχνίδι που θα κρίνει πάρα πολλά. Οι Κολομβιανοί κέρδισαν με το στανιό την Παραγουάη και μπόρεσαν να πάρουν ένα τρίποντο το οποίο τους επιτρέπει να βλέπουν διαφορετικά τον όμιλο. Ειδικά το “Χ” της Βραζιλίας τους έκατσε κουτί και πλέον θέλουν νίκη και με μισό μηδέν ώστε να ανοίξει η ψαλίδα για την πρώτη θέση. Η αλήθεια είναι πως φέτος είναι πιο καλή ομάδα, δημιουργεί περισσότερο και γενικότερα μοιάζει να είναι σε πιο ώριμη φάση με τις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις. Στην αντίπερα όχθη η Κόστα Ρίκα έκανε κάτι σπουδαίο με την “Σελεσάο” παίρνοντας μία ισοπαλία… χρυσάφι. Το πλάνο του προπονητή Αλφάρο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλάξει και στο σημερινό ματς. Άμυνα και πάλι άμυνα ώστε να έρθει ένας βαθμός ακόμα και με μία νίκη την τελευταία αγωνιστική να περάσει. Δεν είναι τόσο απίθανο σενάριο αλλά επιθετικά εδώ και χρόνια πάσχει, ειδικά φέτος που η ποιότητα υπολείπεται και μοναδική καλή παρουσία είναι ο Ζαμόρα του Άρη, φανταστείτε επίπεδο.

Ωστόσο δεν πρέπει να υποτιμήσει κανένας την ομοιογένεια της πίσω. Δεν υπάρχει Νάβας αλλά αποτελεί πρόβλημα για όλους. Παρόλα αυτά θαύματα δεν γίνονται δύο φορές. Η Κολομβία λογικά θα κερδίσει αλλά χωρίς μεγάλο σκορ, ο άσσος μαζί με under 3,5 στο 1.95 αξίζει ένα πονταρίσμα. Και ας μας πάρει ο ύπνος, ένα γκολ ζητάμε.

Copa America – 29/06/2024 01:00

Κολομβία – Κόστα Ρίκα

1 & under 3,5

1,95

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like