Αρχική » Πρεμιέρα στο Γουίμπλεντον έως 3.50 – Koubanezos.gr

Πρεμιέρα στο Γουίμπλεντον έως 3.50 – Koubanezos.gr

by admin

Προγνωστικά τένις από την πρεμιέρα από τον Λάμπρο Μακράκη που πάει κόντρα στα φαβορί

Προγνωστικά τένις: Φαβορί χωρίς αξία

Καλημέρα σε όλους. Έχουμε δράση με Euro στο ποδόσφαιρο, Προολυμπιακά στο μπάσκετ, αλλά μην ξεχνάμε και το τένις που σήμερα έχουμε πρεμιέρα στο φημισμένο Wimbledon. Πάμε να δούμε προγνωστικά τένις από δύο παιχνίδια.

Ξεκίνημα με το παιχνίδι του Αυστραλού Άλεξ Μπολτ (Νο.234) με τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ (Νο.8). Μην σας ξεγελάνε οι θέσεις στην Παγκόσμια Κατάταξη, οι ικανότητές τους στο γρασίδι δεν έχουν τόσο μεγάλη απόκλιση. Στον Μπολτ αρέσει να παίζει σε αυτή την επιφάνεια, αν και όχι σε τόσο υψηλό επίπεδο. Μόλις η Τρίτη του συμμετοχή σε κυρίως ταμπλό Wimbledon. Ο Ρουντ αγωνίζεται στην χειρότερή του επιφάνεια. Φέτος δεν έπαιξε ούτε ένα παιχνίδι προετοιμασίας πριν έρθει στο Λονδίνο. Θεωρώ δεδομένο πως ο Μπολτ θα πάρει σετ, αφού διαθέτει και αρκετά στιβαρό σερβίς. Πρώτη επιλογή το χάντικαπ 4,5 games υπέρ του στο 1.85. Επίσης, αξίζει ζαριά και η επικράτησή του στο 3.50. Είπα και πριν πως στο γρασίδι οι ικανότητές τους δεν έχουν τεράστια διαφορά.

Προγνωστικά τένις: Ανώτερος σε όλα

Δεύτερο παιχνίδι στα προγνωστικά τένις, αυτό του Αργεντινού Σεμπάστιαν Μπαέζ (Νο.18) με τον Αμερικανό Μπράντον Νακασίμα (Νο.64). Ξεκάθαρο φαβορί εδώ ο Αμερικανός που  είναι δυνατός στο γρασίδι. Το 2022 είχε ηττηθεί στα πέντε σετ από τον μετέπειτα φιναλίστ, Νικ Κύργιο στην φάση των «16». Ο Μπαέζ δεν έχει κάτι να επιδείξει σε αυτή την επιφάνεια. Δύο παιχνίδι έδωσε φέτος, έχασε και τα δύο εύκολα χωρίς να κερδίσει σετ. Δεν νομίζω πως μπορεί να κάνει κάποια έκπληξη σήμερα. Επιλογή μου το 3-0 σετ ακριβές σκορ για τον Νακασίμα στο 2.15.

Μπολτ – Ρουντ

1 (+4,5 games)

1,85

Μπαέζ – Νακασίμα

0-3 σετ ακριβές σκορ

2,15

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like