Αρχική » Πρεμιέρα με την ισχυρή Γαλλία για την γεμάτη ταλέντο Εθνική Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ U18

Πρεμιέρα με την ισχυρή Γαλλία για την γεμάτη ταλέντο Εθνική Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ U18

by admin

Τζάμπολ στο Ευρωμπάσκετ U18 του Τάμπερε της Φινλαδίας σήμερα το μεσημέρι, με την Εθνική Εφήβων να αναμετράται με την πολύ δυνατή Γαλλία στις 13:00 (μετάδοση από το κανάλι της FIBA στο YouTube).

Η ελληνική ομάδα, με τον Ιωσήφ Νικολαΐδης της ΔΕΚΑ στον πάγκο, διαθέτει άφθονο ταλέντο με παίκτες όπως οι Λιοτόπουλος, Αβδάλας, Αμπόσι, Σπάρταλης, Ροζακέας και Παγώνης, σε σημείο που να θεωρείται ικανή να φτάσει σε μετάλλιο.

Η Γαλλία διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, με παίκτες που ξεχωρίζουν για το μέγεθος και την αθλητικότητά τους. Ξεχωρίζουν ο Νόα Εσένγκ (2,09μ.) και ο Νολάν Τραορέ (1,92μ.), που διέπρεψαν φέτος και στο Next Generation, ενώ αγωνίζονται στην Ουλμ και την Σεντ Κεντέν αντίστοιχα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου αναμετρώνται Δανία-Σουηδία στις 20:30. Σημειώνεται πως στους «16», που αρχίζουν τα νοκ άουτ, συνεχίζουν όλες οι ομάδες του ομίλου και ο όμιλος της Ελλάδας (ο δεύτερος) διασταυρώνεται χιαστί με τον πρώτο, όπου συμμετέχουν Γερμανία, Κροατία, Τουρκία και Βέλγιο.

Η ελληνική ομάδα παίζει την Κυριακή στις 16:00 με την Σουηδία και τη Δευτέρα στις 18:00 με την Δανία, ενώ μετά το ρεπό της Τρίτης αρχίζουν τα… χιαστί νοκ άουτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like