Αρχική » Πρέστον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Πρέστον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Πρεμιέρα στην αγγλική Championship, με την ομάδα του Ράιαν Λόου να υποδέχεται την Σέφιλντ που επέστρεψε στη δεύτερη κατηγορία μετά τον υποβιβασμό της από την Premier League.

ΠΡΕΣΤΟΝ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Ντίπντεϊλ» (23.408), Πρέστον.
  • Διαιτητής: Ρόμπερτ Μάντλεϊ.
  • Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία έξι επίσημα ματς κόντρα στην Πρέστον.
  • Στα τελευταία εννιά εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Πρέστον, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει απολογισμό 4-4-1.
  • Σε τρία από τα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 3,5.

Ρεπορτάζ Πρέστον

Παρά το εξαιρετικό της ξεκίνημα στην σεζόν, δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να μπει στα πλέι-οφ ανόδου. Τελικά, πήρε τη 10η θέση και όλα δείχνουν πως και φέτος θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα. Έπαιξε έξι φιλικά, ξεκινώντας με δύο ήττες από Λίνκολν (0-1) και Σάουθπορτ (2-1). Ακολούθησαν τρεις νίκες επί της Μπάμπερ Μπριτζ (0-3), της Φιορεντίνα (2-1) και της Σάλφορντ (0-2), για να κλείσει με την ήττα με 3-0 από την Έβερτον εντός έδρας. Στα μεταγραφικά απέκτησε με μεταγραφή τον χαφ Θόρνταρσον και με δανεισμό τους νεαρούς Γκρίνγουντ και Κέσλερ-Χέιντεν, ενώ οι Μπράουν, Γούντμπερν και Κάνινγχαμ αποχώρησαν.

Stat attack: Έκλεισε την περασμένη σεζόν με πέντε σερί ήττες και μηδέν γκολ ενεργητικό.

Απουσίες: Εκτός ο ΜακΚαν λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Γούντμαν – Γουάτμαου, Λίντσεϊ, Χιουζ – Ποτς, Γουάιτμαν, Λέντσον, Μπρέιντι – Γκρίνγουντ, Ρις – Κιν.

Ρεπορτάζ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Σε κανένα σημείο της χρονιάς δε φάνηκε πως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να μείνει στην Premier League. Το ξεκίνημα με τον Χεκινγκμπότομ ήταν απογοητευτικό (έντεκα ήττες σε 14 αγωνιστικές), και τη θέση του πήρε ο Γουάιλντερ που αποτελεί παλιά «καραβάνα». Ούτε αυτός μπόρεσε να σώσει την κατάσταση κι ο υποβιβασμός ήταν αναπόφευκτος, με την Σέφιλντ να τερματίζει τελευταία με μόλις 16 βαθμούς, σπάζοντας επίσης το ρεκόρ χειρότερης άμυνας σε μια σεζόν στην Premier League με 104 γκολ παθητικό. Η δυσμενής οικονομική κατάσταση της ομάδας δεν την επιτρέπει να έχει μεγάλα σχέδια για φέτος, κάτι που αποτυπώθηκε και στις μεταγραφές της. Λίγες αξιόλογες προσθήκες και σημαντικές πωλήσεις που αποδυνάμωσαν το ρόστερ, κρατώντας την Σέφιλντ εκτός υποψηφιότητας για τις πρώτες θέσεις. Στην προετοιμασία αντιμετώπισε μόνο αγγλικές ομάδες, κερδίζοντας τη Γιορκ (1-2), την Τσέστερφιλντ (0-3), την Χάροουγκεϊ (1-4) και τη Ρόδεραμ (1-2), για να μείνει στο 1-1 με την Χάντερσφιλντ στο τελευταίο της φιλικό.

Stat attack: Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 14 επίσημα ματς της.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Ντέιβις, Νόρινγκτον-Ντέιβις και Σάκλτον, ενώ ο Μουρ κι ο ΜακΚάλουμ είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γκρμπιτς – Σερίκι, Αχμέντχοτζιτς, Σούταρ, Μπάροους – Σούζα, Αρμπλάστερ – Μπρουκς, Ο’ Χερ, Χάμερ – Μπρούστερ.

Πρέστον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

Φιλόδοξη αλλά ανίκανη για μεγάλα πράγματα η Πρέστον, θα κοιτάξει πρώτα απ’ όλα να διατηρήσει τα κεκτημένα της και να μπει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Απέναντί της βρίσκει μια Σέφιλντ που υπερέχει σε ποιότητα, όμως σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο πάσχει σοβαρά. Αμφίρροπη αναμέτρηση, καμία από τις δύο δε θέλει να ξεκινήσει με ήττα την σεζόν και να συνεχίσει από εκεί που άφησε πέρσι. Πολύ πιθανή η ισοπαλία, αξίζει να την επιλέξουμε στο 3.45 της Novibet.

Αγγλία – Championship – 09/08/2024 22:00

Πρέστον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Χ

3,45

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like