Αρχική » Πορτογαλία – Σλοβενία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Πορτογαλία – Σλοβενία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Πορτογαλία – Σλοβενία προγνωστικά: Απαντήσεις ψάχνει η Πορτογαλία, στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι της κόντρα στη Σλοβενία!

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Ντόιτσε Μπανκ Παρκ» (47.000), Φρανκφούρτη.
  • Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο.
  • Η ομάδα που θα προκριθεί, θα βρει απέναντί της στα προημιτελικά, τη νικήτρια του ζευγαριού Γαλλία – Βέλγιο.
  • Το αποψινό, είναι το πρώτο μεταξύ τους επίσημο παιχνίδι. Τον περασμένο Μάρτιο είχαν αναμετρηθεί σε φιλικό, με τη Σλοβενία να κερδίζει με 2-0,

Ρεπορτάζ Πορτογαλίας

Έχοντας εξασφαλισμένη την πρόκριση στους «16», ο Μαρτίνεθ προχώρησε σε καθολικό, σχεδόν, ροτέισον με οκτώ… παγκίτες να βρίσκουν θέση στην αρχική ενδεκάδα και το πλήρωσε με την πρώτη επίσημη ήττα στον πάγκο της, στο 2-0 από τη Γεωργία. Όλα στραβά από την έναρξη του παιχνιδιού, δεχόμενη γκολ μόλις στο δεύτερο λεπτό. Προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά αποδείχθηκε φλύαρη. Στο 57’ δέχθηκε και δεύτερο τέρμα με πέναλτι. Ο Ρονάλντο ξεκίνησε βασικός, προσπαθώντας να σπάσει το ρεκόρ της επίτευξης γκολ σε έξι συνεχόμενα Euro, όμως ούτε αυτή τη φορά σκόραρε. Απόψε επιστρέφει η «καλή» της ενδεκάδα.

Stat attack: Πέντε Over 2,5 στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Απουσίες: Κανένα πρόβλημα στη στελέχωση για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, με τον Λεάο να επιστρέφει από την τιμωρία του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόστα – Κανσέλο, Ντίας, Πέπε, Μέντες – Παλίνια, Βιτίνια – Μπ. Σίλβα, Φερνάντες, Λεάο – Ρονάλντο.

Ρεπορτάζ Σλοβενίας

Ζει ιστορικές στιγμές! Για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίνεται από όμιλο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και μάλιστα τα κατάφερε χωρίς να ηττηθεί! Από την άλλη, δεν κέρδισε κανένα ματς, μένοντας στην ισοπαλία με Αγγλία, Δανία και Σερβία, περνώντας ως μία από τις καλύτερες τρίτες της διοργάνωσης. Φυσικά δεν υπάρχει το οποιοδήποτε άγχος, καθώς αποτελεί το μεγάλο αουτσάιντερ του ζευγαριού.

Stat attack: Από Under 2,5 συνοδεύτηκαν και οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της.

Απουσίες: Μία απουσία για τον Κεκ, αλλά σημαντική, με τον Γιάνζα να είναι τιμωρημένος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Όμπλακ – Κάρνιτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπιγιόλ, Μπάλκοβιτς – Στογιάνοβιτς, Τσέριν, Έλσνικ, Μλάκαρ – Σέσκο, Σπόραρ.

Πορτογαλία – Σλοβενία προγνωστικά

Ματς με μεγάλο φαβορί και μεγάλο αουτσάιντερ. Θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη αν η Πορτογαλία δεν πάρει την πρόκριση κόντρα σε μια ομάδα με ταβάνι και η οποία δεν κέρδισε κανένα παιχνίδι της μέχρι τώρα. Η Σλοβενία θα επιλέξει παθητική στάση, περιμένοντας τους Πορτογάλους, κάτι που ίσως οδηγήσει σε χαμηλό σκορ. Συνδυάζοντας αυτά τα δεδομένα, καταλήγουμε στον άσο μαζί με το Under 3,5 στο 1.91 της Novibet.

  • Κανένα πέναλτι δεν έχει κερδίσει μέχρι τώρα η Πορτογαλία, οξύμωρο κατά την άποψή μας με βάση τη συχνότητα με την οποία πατά περιοχή. Ο καταλογισμός ενός, προσφέρεται στο 3.15 από τη Novibet.
  • Πάντα μέσα στις φάσεις ο Μπερνάρντο Σίλβα, λειτουργεί και ως δεύτερος επιθετικός σε ορισμένες προσπάθειές της. Το να έχει ένα σουτ στο τέρμα παίζει στο 2.20 στη Novibet.

Euro – 01/07/2024 22:00

Πορτογαλία – Σλοβενία

1 & Under 3,5

1,91

Euro – 01/07/2024 22:00

Πορτογαλία – Σλοβενία

Καταλογισμός πέναλτι

3,15

Euro – 01/07/2024 22:00

Πορτογαλία – Σλοβενία

Μπερνάρντο Σίλβα Over 0,5 προσπάθεια στην εστία

2,20

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like