Αρχική » Πολωνία – Αυστρία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Πολωνία – Αυστρία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Πολωνία και Αυστρία ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο Euro 2024, ξέροντας πως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πιθανότατα τους αφήνει εκτός.

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Ολύμπιασταντιον», (71.000), Βερολίνο.
  • Διαιτητής: Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ
  • Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές στο παρελθόν, όλες σε επίσημα παιχνίδια. Η Πολωνία μετράει τρεις νίκες, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Σε 3/5 μεταξύ τους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το αμφίτερμα.

Ρεπορτάζ Πολωνίας

Μπορεί να προηγήθηκε πολύ νωρίς απέναντι στην Ολλανδία, όμως δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια και να είναι μπροστά στο σκορ. Οι Ολλανδοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και ισοφάρισαν δίκαια. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο, αλλά η Ολλανδία κατάφερε να πάρει το τρίποντο με ένα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Stat attack: Μετράει 10 goal / goal στα τελευταία 20 ματς.

Απουσίες: Δύσκολα θα αγωνιστεί και πάλι ο Λεβαντόφσκι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι – Μπέντναρεκ, Σάλαμον, Κίβιορ – Φρανκόφσκι, Σιμάνσκι, Ρόμαντσουκ, Ζιελίνσκι, Ζαλέφσκι – Σβιντέρσι, Μπούκσα

Ρεπορτάζ Αυστρίας

Στην πρεμιέρα αντιμετώπισε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί στο φετινό τουρνουά και στάθηκε εξαιρετικά. Ένα αυτογκόλ, λίγο πριν το ημίχρονο, ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην παρέα του Εμπαπέ. Πλέον, ξέρει πως η νίκη απέναντι στην Πολωνία είναι μονόδρομος, αφού το έργο της την τελευταία αγωνιστική απέναντι στους Ολλανδούς είναι δύσκολο.

Stat attack: Μετράει 12 goal / goal στα τελευταία 20 ματς.

Απουσίες: Δεν υπάρχουν νέα προβλήματα απουσιών.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πεντς – Πος, Ντάνσο, Βέμπερ, Μουενέ – Σάιβαλντ, Γκρίλιτς – Λάιμερ, Σζάμπιτσερ, Μπαουμγκάρντνερ – Αρναούτοβιτς.

Πολωνία – Αυστρία προγνωστικά

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με ήττα στη φετινή διοργάνωση. Άλλωστε αντιμετώπισαν τα φαβορί του ομίλου, αν και πρέπει να πούμε πως στάθηκαν πολύ καλά. Δεδομένου ότι έχουν δύσκολη τρίτη αγωνιστική, στο σημερινό παιχνίδι, το τρίποντο είναι κομβικό. Αμφότερες θα μπουν προσεκτικά, γιατί το μηδέν στην άμυνα είναι πρωταρχικής σημασίας. Εξαιρετικά value η αγορά των λεπτών και ξεχωρίζω το πρώτο γκολ μετά το 28′ στο 2.10 της Novibet.

  • Στην ίδια λογική, είναι εξαιρετικά πιθανό, κάποια από τις δυο ομάδες να ψάχνει ένα γκολ στα τελευταία λεπτά. Δεδομένου ότι θα υπάρχουν ρίσκα, το γκολ μετά το 75′ πληρώνει σε απόδοση 2.00 στη Novibet

Euro – 21/06/2024 19:00

Πολωνία – Αυστρία

Πρώτο γκολ μετά το 28′

2,10

Euro – 21/06/2024 19:00

Πολωνία – Αυστρία

Γκολ μετά το 75′

2,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like