Αρχική » Παραγουάη – Βραζιλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Παραγουάη – Βραζιλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Παραγουάη – Βραζιλία: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα με τη «σελεσάο» να ψάχνει την πρώτη της νίκη και την Παραγουάη να ψάχνει την… έκπληξη.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • Παραγουάη – Βραζιλία προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.
  • «Allegiant Stadium» (65.500), Λας Βέγκας
  • Διαιτητής: Πιέρο Μάσα
  • Σε 82 παιχνίδια που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δυο ομάδες, η Παραγουάη μετράει 11 νίκες και η Βραζιλία 49, με 22 ματς τους να έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.
  • H Παραγουάη μετράει 18 διαδοχικές ήττες σε ματς που δέχθηκε πρώτη γκολ.

Ρεπορτάζ Παραγουάης

Δεν ξεκίνησε με τον πιο ιδανικό τρόπο το φετινό Copa America η Παραγουάη, η οποία έδειξε κάποιες αμυντικές αστάθειες και δέχθηκε σύντομα δυο γκολ από την Κολομβία, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 στην πρεμιέρα. Το μοναδικό γκολ για τους Παραγουανούς σημείωσε ο Ενσίσο, που τη φετινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς, όμως η πολυπόθητη ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ και τώρα δυσκόλεψε πολύ το σενάριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση για το σύνολο του Ντανιέλ Γκαρνέρο.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί το Under 2,5 στα εννιά από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της.

Απουσίες: Πλήρης θα παραταχθεί η Παραγουάη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μορινίγο, – Βελάσκεζ, Μπαλμπουένα, Αλντερέτε, Εσπινόζα, – Ρόχας, Κούμπας, Καμπαγιέρο, – Ρομέρο, Άρσε, Ενσίσο.

Ρεπορτάζ Βραζιλίας

Ξεκίνησε με όμορφο ποδόσφαιρο κόντρα στην Κόστα Ρίκα, δημιούργησε 19 τελικές φάσεις στην εστία, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη η Βραζιλία που έμεινε στο «μηδέν» και τώρα ψάχνει τη νίκη που θα την βγάλει από κάθε πιθανό… περιπετειώδες σενάριο για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η «σελεσάο» στα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια της δεν έχει νίκη, κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ από το μακρινό 2001. Ο Ντοριβάλ δεν έχει αποκαλύψει τα «χαρτιά» του για τη δεύτερη αγωνιστική, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Βραζιλιάνοι «καίγονται» για τη νίκη.

Stat attack: Δεν έχει χάσει σε Copa America από την Παραγουάη σε αγώνα 90 λεπτών εδώ και 20 χρόνια.

Απουσίες: Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η «σελεσάο».

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον, – Ντανίλο, Μιλιτάο, Μαρκίνιος, Αράνα, – Γκιμαράες, Πακετά, Γκόμεζ, – Ραφίνια, Ροντρίγκο, Βινίσιους Τζ.

Παραγουά – Βραζιλία προγνωστικά

Oι δυο ομάδες έχουν αρκετές διαφορές σε ποιότητα και δυναμική. Η Βραζιλία μάλιστα παίζει και με το κίνητρο των βαθμών, οπότε το έργο της Παραγουάης δυκοσλεύει ακόμη περισσότερο. Όλα εξαρτώνται από τη «σελεσάο», η οποία θεωρούμε πως ήρθε η ώρα να δώσει απαντήσεις. Έτσι, θα επιλέξουμε το Over 2,5 γκολ της Βραζιλίας σε απόδοση 2.30 στη Stoiximan.

Copa America – 29/06/2024 04:00

Παραγουάη – Βραζιλία

Βραζιλία: Over 2,5

2,30

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like