Αρχική » Παπαπέτρου: «Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος σε τρόπαια, αλλά και διαχρονικά στην Ευρωλίγκα»

Παπαπέτρου: «Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος σε τρόπαια, αλλά και διαχρονικά στην Ευρωλίγκα»

by admin

Απόψε το βράδυ (21/09, 22:00), ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν σε μια ιστορική φιλική αναμέτρηση στο Καλλιμάρμαρο για το 6ο τουρνουά, «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Καλημέρα Είπαμε;», ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αναφέρθηκε στην πιθανότητα οι «πράσινοι» να κάνουν το back to back στην Ευρωλίγκα, ενώ, δήλωσε πως ο μεγαλύτερος αντίπαλος του «επτάστερου» στην Ευρώπη είναι διαχρονικά η Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

Για το αν ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να κάνει το back to back: «Σίγουρα μπορεί να γίνει. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Υγεία να έχουμε, να προσπαθήσουμε για το καλύτεροι όλοι μαζί. Ομάδα, κόσμος, ένα. Αν έχουμε υγεία και τύχη όλα θα πάνε καλά».

Για τις σκέψεις του πριν από το παιχνίδι στο Καλλιμάρμαρο με την Παρτίζαν: «Ασύλληπτο, ασύλληπτο. Θα είναι μία μοναδική εμπειρία, πραγματικά είναι κάτι που θα μείνει στην ιστορία. Θα είναι ασύλληπτο παιχνίδι, πραγματικά. Είμαστε πολύ τυχεροί».

Για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR στην EuroLeague: «Όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει. Κλασικά θα πω την Ρεάλ, γιατί η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος και σε τρόπαια και διαχρονικά. Αλλά κι άλλες ομάδες έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ. Η Φενέρ, ο Ολυμπιακός, η Μονακό, οπότε θα είναι πολλή ανταγωνιστική η EuroLeague».

Για το αν ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να κάνει το Three-peat: «Ας φτάσουμε στο back to back και βλέπουμε για το Three-peat».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like