Αρχική » Παπαπέτρου: «Δείξαμε μαχητικό πνεύμα – Ξέρουμε ποιοι είμαστε και πάμε για τη νίκη στο ΣΕΦ»

Παπαπέτρου: «Δείξαμε μαχητικό πνεύμα – Ξέρουμε ποιοι είμαστε και πάμε για τη νίκη στο ΣΕΦ»

by admin

Δηλώσεις μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού στον τρίτο τελικό της φετινής Stoiximan Basket League, έκανε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο φόργουορντ των «πράσινων» τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έδειξαν μαχητικό πνεύμα και χαρακτήρα, παλεύοντας σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα για να φτάσουν τελικά στη νίκη, ενώ ξεκαθάρισε ότι πλέον μοναδικός στόχος είναι η νίκη και στο ΣΕΦ, έτσι ώστε να επαναφέρουν τη σειρά στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού:

«Δείξαμε μαχητικό πνεύμα, ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, παίξαμε πολύ σκληρά και παλέψαμε σε όλο το παιχνίδι. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες έχουν δείξει χαρακτήρα και έχουν πετύχει πολλά φέτος. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι είναι μόνο το 2-1 και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για το ματς της Τετάρτης στο ΣΕΦ: «Περιμένω μια δύσκολη έδρα, ξέρουμε ότι στο ΟΑΚΑ παίζουμε πάρα πολύ καλά. Πρέπει να κερδίσουμε στο ΣΕΦ για να φέρουμε τη σειρά ξανά εδώ, σε αυτή τη φοβερή ατμόσφαιρα».

Για την άμυνα της ομάδας του: «Ήμασταν έτοιμοι και προσηλωμένοι στην άμυνα. Δεν πρέπει να έχουμε κενά διαστήματα και έτσι θα μπορέσουμε να γυρίσουμε αυτή τη σειρά. Η άμυνα θα μας βοηθήσει να τη γυρίσουμε όπως κάναμε και στο Final 4. Μείναμε στο παιχνίδι στην επιστροφή του Ολυμπιακού. Κάναμε μόνο το 2-1, ξέρουμε ποιοι είμαστε και πάμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Παπαπέτρου: «

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like