Αρχική » ΠΑΟΚ: «Πέταξε» για Αττάλεια εν όψει Οραντέα

ΠΑΟΚ: «Πέταξε» για Αττάλεια εν όψει Οραντέα

by admin

Για την Αττάλεια αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΟΚ εν όψει της προσπάθειας πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει την προσπάθειά του από τα ημιτελικά του τρίτου προκριματικού ομίλου αντιμετωπίζοντας την Πέμπτη στις 19:00 τη ρουμάνικη Οραντέα, η οποία στον προημιτελικό επικράτησε επί Καλεντόνια Γκλαντιέιτορς από τη Μεγάλη Βρετανία (90-59).

Εφόσον προκριθεί, δε, στον τελικό του ομίλου, το Σάββατο (21/9) θα τεθεί απέναντι στον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στην γαλλική Σολέ και την τουρκική Πετκίμ.

Στην Αττάλεια τους «ασπρόμαυρους» υποδέχτηκε ο Μάσιμο Καντσελιέρι, ο οποίος μετέβη από την Τρίτη (17/9) στην Τουρκία, προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τους προημιτελικούς αγώνες του προκριματικού ομίλου.

Στην αποστολή του «Δικεφάλου», της οποίας ηγούνται ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Χατζόπουλος και το μέλος του ΔΣ, Αντώνης Τσαλόπουλος, συμπεριλήφθηκαν οι καλαθοσφαιριστές: Παναγιώτης Λέφας, Κέντρικ Χέντερσον τζούνιορ, Ντεβόντε Άπσον, Τζέικ Φόρεστερ, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Φρανκ Μπάρτλεϊ, Σαβάρ Ρέινολντς τζούνιορ, Ρόκι Κρούζερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like