Αρχική » ΠΑΟΚ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΠΑΟΚ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Με νίκη θέλει να ξεκινήσει τη νέα σεζόν και τη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ρίχνεται στη «μάχη» των προκριματικών κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

ΠΑΟΚ – ΜΠΟΡΑΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Τούμπα», (28.701), Θεσσαλονίκη
  • Διαιτητής: Νταβίντ Σμάιτς
  • Ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τον νικητή του ζευγαριού Μάλμε – Κλάκσβικ, ενώ ο ηττημένος θα βρεθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League κόντρα στον ηττημένο από το ίδιο ζευγάρι.
  • Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ομάδα από Βοσνία, ενώ η Μπόρατς βρίσκεται ανιτμέτωπη για πρώτη φορά στην ιστορία της με ελληνική ομάδα.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Μετά από το φοβερό φινάλε που πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Super League, ξεκινάει τις φετινές του επίσημες διοργανώσεις από την ευρωπαϊκή του μονομαχία με την Μπόρατς. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μάλιστα την περσινή σεζόν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Europa Conference League, εκεί όπου αποκλείστηκε από την Μπριζ και φέτος θέλει να φτάσει αρχικά μέχρι τους ομίλους του Champions League. Στα φιλικά της παιχνίδια, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου γνώρισε τέσσερις ήττες και κέρδισε μόλις ένα ματς, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, προβληματίζοντας αρκετά με την εικόνα της και δείχνοντας πως αντιμετωπίζει ακόμη αμυντικά προβλήματα.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί επτά φορές στα τελευταία δέκα του παιχνίδια το Over 2,5 γκολ στο ματς.

Απουσίες: Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πιθανές ενδεκάδες (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Σοάρες – Οζντόεφ, Καμαρά – Σμυρλής, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας – Σαμάτα.

Ρεπορτάζ Μπόρατς

Μετά από μία εξαιρετική σεζόν, στην οποία στέφθηκε για τρίτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Βοσνίας, η Μπόρατς γράφει ιστορία και μάχεται να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην προηγούμενη προκριματική φάση του Champions League, αν και δυσκολεύτηκε, ξεπέρασε το εμπόδιο της Εγνατία στη διαδικασία των πέναλτι, έκει όπου ήταν πιο ψύχραιμοι οι παίκτες της. Στα φιλικά προετοιμασία τους, οι Βόσνιοι έμειναν αήττητοι με δυο νίκες και μία ισοπαλία.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί τις έξι από τις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις της το Goal/goal.

Απουσίες: Αποχώρησε ο Τσέλιτς από την ομάδα, ενώ έφυγε και ο νεοφερμένος Ντίμεχ. Αμφίβολος λόγω τραυματισμού είναι ο Μουστεντάγκανιτς.

Πιθανές ενδεκάδες (4-2-3-1): Σισκόφσκι – Κβίρζιτς, Μέιερς, Καρολίνα, Ερέρα – Γκράχοβατς, Βράνιες – Χρέλια, Σάβιτς, Βούκοβιτς – Λούκιτς.

ΠΑΟΚ – Μπόρατς προγνωστικά

Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων είναι εμφανής με τον ΠΑΟΚ να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, ξεκινώντας από μία επιβλητική εμφάνιση στην Τούμπα. Οι Βόσνιοι εφόσον ο «Δικέφαλος» παρουσιαστεί σοβραός στα αμυντικά του καθήκοντα, δεν έχουν… ελπίδες για διπλό. Έτσι, καταλήγουμε στην επιλογή της επικράτησης του ΠΑΟΚ συνδυαστικά με το Under 3,5, που βρίσκεται στην τιμή του 2.25.

Champions League – 24/07/2024 20:30

ΠΑΟΚ – Μπόρατς

1 & Under 3,5

2,25

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like