Αρχική » Παναιτωλικός-Asteras AKTOR: Να χτίσουν σερί οι γηπεδούχοι, ντεμπούτο για Μακελελέ!

Παναιτωλικός-Asteras AKTOR: Να χτίσουν σερί οι γηπεδούχοι, ντεμπούτο για Μακελελέ!

by admin

Με φόρα από το Καραϊσκάκη ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει στο Αγρίνιο τον Asteras AKTOR, με τον Κλοντ Μακελελέ να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Αρκάδων (20:30, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sportfm.gr, Cosmote).

Το ζευγάρι έχει… περίεργη παράδοση, αφού οι «κιτρινομπλέ» έχουν να χάσουν στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας από το 2016, τρέχοντας μεγάλο σερί. Παρόλα αυτά, τα τέρματα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τα ίδια, 10-10.

Ο Παναιτωλικός λοιπόν, ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Ολυμπιακό στο φαληρικό γήπεδο, παίρνοντας σπουδαίο βαθμό. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται στην 9η θέση με 4 βαθμούς και μετράει ως τώρα δυο ήττες, μία νίκη και μια ισοπαλία. Δείχνει δουλεμένη ομάδα και σοβαρή και θα προσπαθήσει προφανώς να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του Αστέρα και να «χτυπήσει» πάνω σε αυτές.

Οι Αγρινιώτες δεν έχουν απρόοπτα τελευταίας στιγμής, ωστόσο έχουν τέσσερις απουσίες, καθώς θα απουσιάσουν οι Παντελάκης, Τσελίκοβιτς, Μπακάκης, Πάλμα.

Η αποστολή αποτελείται από τους Αγαπάκη, Μπελεβώνη, Μπουζούκη, Τσάβες, Ντίαζ, Γαλιάτσο, Κοντούρη, Λαχούντ, Λιάβα, Λομόνακο, Λουίς, Μαϊντέβατς, Μάνο, Μαυρία, Μλάντεν, Νικολάου, Πέρες, Ρόα, Σιέλη, Στάγιτς, Στεργιάκη, Τορεχόν.

Ο Asteras AKTOR με υπηρεσιακό προπονητή τον Στάικο Βεργέτη στο περασμένο παιχνίδι ηττήθηκε με 2-1 από τον Ατρόμητο στην Τρίπολη. Ντεμπούτο για τον σπουδαίο Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο σήμερα, αναμένουμε να δούμε μια πιο επιθετική ομάδα που θα δημιουργεί αρκετά προβλήματα στον αντίπαλό της.

Ο Γάλλος λοιπόν έβγαλε και την πρώτη του αποστολή. Από αυτή απουσιάζει ο Άλχο, ο οποίος προπονείται κανονικά μετά τον τραυματισμό του, ενώ εκτός είναι και οι Φαράζ, Τζίμας. Την ίδια ώρα, επέστρεψε σε αποστολή ο Γκος.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Γραμματικάκης, Καστάνιο, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέτζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Κρέσπι, Καλτσάς, Ζουγλής.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Μεϊντάνας, Κωνσταντίνου, 4ος Φίτσας, VAR: Πολυχρόνης, Κωσταράς)

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες, Μπουζούκης, Μπελεβώνης, Ντίας, Λομόνακο.

Asteras AKTOR (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Χουχούμης, Τζανδάρης, Μούμο, Καλτσάς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ.

ΠΗΓΗ

You may also like