Αρχική » Παναθηναϊκός – Άγιαξ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Άγιαξ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει το πρώτο βήμα για τη μεγάλη πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, κόντρα στον ιστορικό Άγιαξ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΓΙΑΞ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Ο.Α.Κ.Α.» (75.000), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Φίλιπ Γκλόβα.
  • Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει μία φορά κι έχει ηττηθεί τέσσερις φορές από τον Άγιαξ.
  • Σε τέσσερα από τα πέντε μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το no goal.
  • Ο Παναθηναϊκός έχει απολογισμό 3-2-6 απέναντι σε ομάδες από την Ολλανδία, την στιγμή που ο Άγιαξ μετρά δώδεκα νίκες, οκτώ ισοπαλίες και τρεις ήττες κόντρα σε ομάδες από την Ελλάδα.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Με χαρακτηριστική άνεση ο Παναθηναϊκός σφράγισε την πρόκριση επί της Μπότεφ, νικώντας με 4-0 στην εκτός έδρας ρεβάνς της προηγούμενης Πέμπτης. Με δύο γκολ του Γερεμέγεφ (6’, 50’), αυτογκόλ του Ούτζα (34’) και γκολ του Τζούρισιτς (45+2’) οι «πράσινοι» πέρασαν εύκολα από το Πλοβντίβ, και σε συνδυασμό με το εντός έδρας 2-1 στο πρώτο ματς πέρασαν πανηγυρικά στην επόμενη φάση. Μάλιστα, το «τριφύλλι» είχε στιγμές και για περισσότερα τέρματα, με τον Τετέ να εντυπωσιάζει στο ντεμπούτο του δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία και δημιουργώντας ευκαιρίες που θα μπορούσαν να έχουν καταλήξει σε γκολ.

Stat attack: Στα τελευταία έξι ευρωπαϊκά ματς επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Εκτός οι Βαγιαννίδης και Μάγκνουσον, ενώ μπήκε στην αποστολή αλλά είναι αμφίβολος ο Ιωαννίδης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς – Τσέριν, Αράο – Τετέ, Μπακασέτας, Τζούρισιτς – Γερεμέγεφ.

Ρεπορτάζ Άγιαξ

Με 2/2 νίκες άφησε εκτός τη Βοϊβοντίνα και συνέχισε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Μετά τη δύσκολη νίκη με 1-0 εντός έδρας, ήρθε το πιο εύκολο 3-1 στην Σερβία για να επικυρώσει την παρουσία του Αίαντα στην επόμενη φάση. Ο Σούταλο άνοιξε το σκορ στο 53’ αλλά με δικό του αυτογκόλ οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ισοφάριση έξι λεπτά αργότερα. Για αρκετή ώρα η Βοϊβοντίνα ήταν ζωντανή, έστω για να στείλει το ματς στην παράταση, όμως ένας άλλος αμυντικός, ο Χάτο, έκανε το 1-2 στο 85΄. Μάλιστα, ο Ολλανδός έδωσε και την ασίστ για το τελικό 1-3, το οποίο διαμορφώθηκε με γκολ του Τραορέ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Stat attack: Σε τρία από τα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς επιβεβαιώθηκε το over 3,5.

Απουσίες: Δεν μπήκαν στην αποστολή οι Βάινταλ και Άβιλα λόγω τραυματισμού, καθώς και οι Μπέρχβαϊν και Ράσμουσεν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πάσφεερ – Ρενς, Σούταλο, Μπάας, Χάτο – Τέιλορ, Χέντερσον, Φαν ντεν Μπόομεν – Μπέργκχαους, Φορμπς, Μπρόμπεϊ.

Παναθηναϊκός – Άγιαξ προγνωστικά

Εννοείται πως ο Άγιαξ είναι μια τεράστια ομάδα και μπαίνει στην σειρά ως φαβορί. Όμως σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με τον κραταιό Αίαντα που έπαιζε στο Champions League, και μετά την περσινή τραγική σεζόν είναι άξιο απορίας πώς θα παρουσιαστεί φέτος. Δείχνει καλά στοιχεία με τον Φαριόλι στον πάγκο, έχει όμως αρκετές απουσίες και κενά στο ρόστερ. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός δείχνει απρόσμενα έτοιμος για αυτό το στάδιο της σεζόν και θα μπει με φόρα μετά την τεσσάρα στη Βουλγαρία. Θα δούμε καλό ποδόσφαιρο μεταξύ δύο ομάδων και πιθανότατα αρκετά γκολ εκατέρωθεν. Πάμε με το goal/goal & over 2,5 στο 1.91 της Novibet.

Europa League – 08/08/2024 21:00

Παναθηναϊκός – Άγιαξ

Goal/goal & Over 2,5

1,91

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like