Αρχική » Παγκάκης: «Γι’ αυτό έμεινε εκτός ο Μαξ, ποιοι μπαίνουν στην 11άδα»

Παγκάκης: «Γι’ αυτό έμεινε εκτός ο Μαξ, ποιοι μπαίνουν στην 11άδα»

by admin

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Άγιαξ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, μετέφερε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Φίλιπ Μαξ έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να έχει τους λόγους του που το αποφάσισε αυτό.

«Δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Φίλιπ Μαξ. Δεν θα είναι παρών στα δυο παιχνίδια με τον Άγιαξ, αλλά θα το κάνει στον επόμενο γύρο. Είναι σε καλή κατάσταση, αλλά ο Ντιέγκο Αλόνσο παραμένει με τους παίκτες που έχει δουλέψει και δύσκολα κάνει καινοτομίες τέτοιου τύπου. Τώρα θεωρεί ότι είναι καλυμμένος για το συγκεκριμένο ματς και ο Μαξ μένει εκτός για τις δύο αναμετρήσεις με τον Αίαντα» ήταν τα λεγόμενα του ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, η 11άδα με την οποία θα παραταχθούν οι «πράσινοι» το βράδυ της Πέμπτης θα είναι «μια επιβράβευση από τον κόουτς για τη νίκη και το θετικό αποτέλεσμα μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπότεφ», όπως ανέφερε ο Νίκος Παγκάκης, με το μοναδικό ερωτηματικό να είναι η παρουσία του Τσέριν ή του Μαξίμοβιτς.

«Μέχρι τη Δευτέρα θα κοιτάξει να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός για τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Δεν επιβεβαιώνονται από την πράσινη ΠΑΕ τα ονόματα που κυκλοφορούν, αφού όλοι είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο ματς με τον Άγιαξ» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like