Αρχική » Πάτησε τον Παναργειακό και πήρε την πρόκριση η Ζάκυνθος

Πάτησε τον Παναργειακό και πήρε την πρόκριση η Ζάκυνθος

by admin

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, η Ζάκυνθος επικράτησε με 2-0 του Παναργειακού και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Παναργειακός είχε την κατοχή της μπάλας, με την Ζάκυνθο να παίρνει μέτρα στο γήπεδο από το 30’ και μετά. Οι γηπεδούχοι την υπεροχή τους τη μετουσίωσαν σε γκολ στο 34ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Γουσέτης έδωσε στον Στεργίου ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, σπαταλώντας κάποιες ευκαιρίες, με την Ζάκυνθο να εκμεταλλεύεται την αστοχία των αντιπάλων και να πετυχαίνει και άλλο γκολ. Στο 64’ μετά από ωραία ενέργεια του Γουσέτη, η μπάλα έφτασε στον Παπανικόπουλο και εκείνος έγραψε το 2-0΄.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με την Ζάκυνθο να έχει τον έλεγχο του αγώνα, ενώ από την άλλη ο Παναργειακός δεν κατάφερε κάτι μέχρι το φινάλε. Κάπως έτσι, το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και η Ζάκυνθος προκρίθηκε στην 5η φάση της διοργάνωσης.

* Η φωτογραφία είναι από το Imerazante.

ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 ( Στάθης Καραμαλίκης): Μπαλαούρας, Παρασκευόπουλος, Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης, Γουσέτης, Μακρής, Στεργίου, Τσιαπάρο, Νικολίτσας, Παπανικολόπουλος

Πάγκος: Τσουκαλάς, Μεταξάς, Ανανιάδης, Νικολακόπουλος, Καραγιάννης, Δήμας, Νικολίτσας, Ζελέκου, Αγγελούλης

Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας): Συνοδινός, Αμπντέλ Σαλάμ, Τσάνι, Τσιράκης, Καρυπίδης, Πρίκας, Κωστίκα, Κουγιάνπαα, Αλιατίδης, Ντιαλό, Χατζηδημητρίου

Πάγκος: Καρέλης, Ροκάϊ, Τσιώλης, Μπρούνο Κονέ, Κυριτσάς (γκολκίπερ), Κάμγκα, Παναγιώτου, Καρντόζα, Μιλτιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like