Αρχική » Πάντερ για Μπαρτσελόνα: «Ένιωσα ότι ήρθε η ώρα μετά από τρεις αξέχαστες σεζόν στο Βελιγράδι»

Πάντερ για Μπαρτσελόνα: «Ένιωσα ότι ήρθε η ώρα μετά από τρεις αξέχαστες σεζόν στο Βελιγράδι»

by admin

Την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα εξήγησε ο Κέβιν Πάντερ.

«Δεν ήταν εύκολο, αλλά και δεν μπορούσε να συγκριθεί με το περσινό καλοκαίρι που ήταν πλήρης τρέλα. Ένιωσα ότι ήρθε η ώρα μετά από τρεις αξέχαστες σεζόν στο Βελιγράδι. Νιώθω καλά ως νέος παίκτης της Μπαρτσελόνα. Ένας σύλλογος με πλούσια ιστορία. Περιμένω πολλά ωραία πράγματα», ανέφερε και συνέχισε:

«…το να έρθω στην Παρτιζάν τη στιγμή που έπαιζε στο Eurocup είναι μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα στη ζωή μου. Θυμάμαι πόσο τρελό με νόμιζαν, που ήρθα στην Παρτιζάν για λεφτά ή δεν ξέρω καν τι, αλλά κοίτα σήμερα. Η Παρτιζάν είναι ένας σύλλογος της Ευρωλίγκας που όλοι μιλούν. Δεν νομίζω ότι είναι εξαιτίας μου, για να μην με παρεξηγήσει κανείς, αλλά είναι απλώς μια ένδειξη ότι δεν έκανα λάθος που ήρθα και πέρασα τρεις σεζόν που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Ο Πάντερ αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Τον αγαπώ. Έχω τον απόλυτο σεβασμό. Μπορεί να μην συμφωνούσαμε σε κάθε περίπτωση, αλλά πάντα κυριαρχούσε ο μεγάλος σεβασμός. Μαλώναμε ο ένας τον άλλον, αλλά μετά αγκαλιαζόμασταν, φιλιόμασταν και καταλαβαίναμε τι θέλουμε ο ένας από τον άλλο και το εφαρμόζαμε στο παρκέ. Επαναλαμβάνω, με βοήθησε πάρα πολύ αυτές τις τρεις σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like