Αρχική » Ο Σάσα Ομπράντοβιτς διαφώνησε με το σχόλιο του Βενσάν Κολέ για Λεσόρ

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς διαφώνησε με το σχόλιο του Βενσάν Κολέ για Λεσόρ

by admin

Μετά τη σπουδαία νίκη της Γαλλίας επί του Καναδά, ο Βενσάν Κολέ αποθέωσε τον Ματίας Λεσόρ, και μάλιστα αναρωτήθηκε πώς γίνεται καμία ομάδα του NBA να μην τον έχει προσεγγίσει.

Το τελευταίο αυτό σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση του Σάσα Ομπράντοβιτς, που υπηρετεί το γαλλικό μπάσκετ ως προπονητής της Μονακό. Ο Σέρβος τεχνικός διαφώνησε με τη δήλωση του Κολέ, τονίζοντας πως το σωστό θα ήταν να γίνεται προσπάθεια ώστε οι παίκτες να μείνουν στην Ευρώπη και όχι να φύγουν για το NBA.

«Αντί να προσελκύσουμε τους παίκτες να παραμείνουν, νέοι ή έμπειροι, να παίξουν μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, να προστατέψουν το ευρωπαϊκό μπάσκετ γενικά, τους ενθαρρύνουμε να φύγουν για κάπου καλύτερα, περίεργο…», έγραψε συγκεκριμένα ο Ομπράντοβιτς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κολέ είχε πει για τον Λεσόρ ότι «είναι πιθανότατα αυτή τη σεζόν ο καλύτερος παίκτης στην Ευρωλίγκα. Με τον Παναθηναϊκό κέρδισε στο Ευρωπαϊκό και δεν ήταν μακριά από το να κερδίσει και τον τίτλο του MVP. Για εμένα αυτό δεν είναι έκπληξη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζει στο ΝΒΑ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καμία ομάδα από το ΝΒΑ δεν έχει πάρει αυτόν τον παίκτη;».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like