Αρχική » Ουκρανία – Βέλγιο: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία – Βέλγιο: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Για μια θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ετοιμάζονται να παλέψουν Ουκρανία και Βέλγιο, που αναμετρώνται στη Στουτγκάρδη.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «MHPArena» (54,800), Στουτγκάρδη
  • Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ
  • Αμφότερες μετρούν έξι νίκες στις τελευταίες δέκα αναμτερήσεις τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης.
  • Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην ιστορία τους.

Ρεπορτάζ Ουκρανίας

Σπουδαία νίκη με 2-1 πανηγύρισε η Ουκρανία κόντρα στη Ρουμανία χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Σαπαρένκο και Γιάρεμτσουκ αφού είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στην αρχή. Το σύνολο του Ρεμπρόφ πλέον, με νίκη τερματίζει στην πρώτη δυάδα και προκρίνεται, με ισοπαλία θα χρειαστεί να υπάρξει νικητής στο άλλο ματς ώστε να πάρει την τρίτη θέση, ωστόσο υπάρχει και το σενάριο της ήττας της σε συνδυασμό με το να μην χάσει η Σλοβακία το δικό της ματς, που θα την οδηγήσει εκτός συνέχειας Euro.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί το Over 2,5 γκολ στα επτά από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα οι Ουκρανοί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τρούμπιν, – Τίμτσουκ, Ζαμπάρνι, Ματβιγιένκο, Μικολένκο, –  Σαπαρένκο, Ζιντσένκο, – Σουντάκοφ, Γιαρμολένκο, Μούντρικ, – Ντόβμπικ.

Ρεπορτάζ Βελγίου

Μετά το… χαστούκι της πρεμιέρας, το Βέλγιο έβγαλε την αναμενόμενη αντίδραση που χρειαζόταν και επιβλήθηκε με 2-0 επί της Ρουμανίας χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Γιούρι Τίλεμανς και Κέβιν Ντε Μπρούιν, ενώ τον Ρομέιν Λουκάκου τον… σταμάτησε για άλλη μια φορά το VAR. Αν δεν ηττηθεί απόψε τερματίζει στην πρώτη δυάδα και προκρίνεται το Βέλγιο, ενώ την πρωτιά θα κατακτήσει εάν κερδίσει την Ουκρανία και ηττηθεί η Σλοβακία. Υπάρχει όμως και το σενάριο να μείνει εκτός συνέχειας ως τέταρτο, εάν ηττηθεί και δεν χάσει η Ρουμανία στο άλλο ματς.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί το No/Goal στα επτά από τα τελευταία δέκα παιχνίδι του ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Λουκεμπάκιο και ο τραυματίας Μενιέ, ενώ αμφίβολος παρουσιάζεται ο Βίτσελ λόγω ενοχλήσεων.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Καστίλς, – Καστάν, Φάες, Βερτόνγκεν, Τεατέ, – Τίλεμανς, Ονάνα, – Ντε Μπρόινε, Ντοκού, Tροσάρντ, – Λουκάκου.

Ουκρανία – Βέλγιο προγνωστικά

Aμφότερες θέλουν διακαώς τη νίκη για να προκριθούν, με το Βέλγιο φυσικά να έχει μεγαλύτερη ποιότητα ως ομάδα. Οι Ουκρανοί θα προσπαθήσουν να απειλήσουν από νωρίς, όμως θεωρούμε πως το Βέλγιο μπορεί να διαχειριστεί τον ρυθμό αυτό και να «πληγώσει» άμεσα τον αντίπαλό του. Έτσι, καταλήγουμε στη συνδυαστική επιλογή της νίκης των Βέλγων μαζί με το Over 1,5 γκολ στο ματς, σε απόδοση διπλασιασμού στη Novibet.

  • Ο Ρομέιν Λουκάκου είναι ο άνθρωπος που μέχρι στιγμής έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του από το Βέλγιο και ο λόγος δεν είναι τα γκολ, αλλά οι χαμένες ευκαιρίες και τα… ακυρωθέντα τέρματά του. Θεωρούμε πως έφτασε η ώρα για τον έμπειρο επιθετικό να σκοράρει, κάτι που προσφέρεται στο 1.91 της Novibet.
  • Η Ουκρανία έχει μία τελευταία ελπίδα για πρόκριση στην επόμενη φάση και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του Βελγίου στην άμυνα, όμως οι Βέλγοι είναι πάντα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Έτσι, θα επιλέξουμε το σημείο να επιτευχθεί το πρώτο τέρμα στο ματς μέχρι το 20ο λεπτό σε απόδοση 2.35 στη Novibet.

Euro – 26/06/2024 19:00

Ουκρανία – Βέλγιο

2 & Over 1,5

2,00

Euro – 26/06/2024 19:00

Ουκρανία – Βέλγιο

Να σκοράρει: Ρ. Λουκάκου

1,91

Euro – 26/06/2024 19:00

Ουκρανία – Βέλγιο

Να σημειωθεί το πρώτο γκολ μέχρι το 20:00′

2,35

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like