Αρχική » Οργή στον Ηρακλή για ΚΕΔ ενόψει ΠΑΣ: «Μας ορίζετε Ηπειρώτη διαιτητή, θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα είναι τυχαία»!

Οργή στον Ηρακλή για ΚΕΔ ενόψει ΠΑΣ: «Μας ορίζετε Ηπειρώτη διαιτητή, θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα είναι τυχαία»!

by admin

Ο ορισμός από την ΚΕΔ Ηπειρώτη διαιτητή στον αγώνα του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα και Λαρισαίου επόπτη, αλλά και παρατηρητή διαιτησίας, έφερε ανακοίνωση του «Γηραιού»!

Κύριοι της νέας ΕΠΟ, κύριοι της ΚΕΔ, την προηγουμένη αγωνιστική μάς ορίσατε Λαρισαίους διαιτητές στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μας στερήσει τη νίκη, αφού είχαμε μια «τραβηγμένη» αποβολή, ενώ σε αντίθετη κραυγαλέα φάση, που θα μπορούσε να ήταν αποβολή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, η διαιτητής έδειξε «παίζεται».

Στο νέο ντέρμπι της ομάδας μας στα Γιάννενα μας ορίζετε Ηπειρώτη διαιτητή και Λαρισαίο βοηθό, όπως και Λαρισαίο παρατηρητή διαιτησίας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα είναι τυχαία.

Δείτε εδώ και τα βίντεο που έχει επισυνάψει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Στον Ηρακλή επικρατεί οργή και δυσαρέσκεια για τον ορισμό του διαιτητή Αλέξανδρου Δραγάτη να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (28/9, 15:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2.

Πιο συγκεκριμένα, η ΚΕΔ επέλεξε ρέφερι (Σύνδεσμος Ανατολικής Αττικής) με καταγωγή από τα Ιωάννινα και το αποκορύφωμα ήρθε με τους βοηθούς Μάνο και Σακκά, με τον πρώτο να είναι από τον σύνδεσμο της Λάρισας και τον δεύτερο από τον σύνδεσμο Θεσσαλίας.

Το «κερασάκι στην τούρτα» μπήκε με τον παρατηρητή διαιτησίας ονόματι Γεώργιος Λιόλιος, που είναι από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like