Αρχική » Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα «αουτσάιντερ» του βάθρου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα «αουτσάιντερ» του βάθρου

by admin

Ο Θοδωρής Λοβέρδος ξεκινά την στοιχηματική του πορεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με δύο μακροχρόνιες επιλογές!

Προγνωστικά: Οι πέντε που ξεχωρίζουν

Καλησπέρα στους απανταχού φίλους της πορτοκαλί μπάλας. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού ξεκίνησαν και οι μπασκετοφίλοι επέστρεψαν στους δέκτες. Για πολλούς, αυτή είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση μπάσκετ σε επίπεδο εθνικών. Σε πρώτο χρόνο έχω ξεχωρίσει δύο μακροχρόνιες επιλογές. Τις επόμενες μέρες θα τα λέμε σχεδόν καθημερινά μέσα από αυτή τη στήλη, με ειδικά από τους επιμέρους αγώνες των ομάδων.

Φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου είναι ξεκάθαρα οι Αμερικάνοι. Με τους μπουκ να βλέπουν τον Καναδά και την Γαλλία, ως τους δύο βασικούς ανταγωνιστές της «Dream Team». Αν σε αυτές τις τρεις προσθέσουμε τη Γερμανία και τη Σερβία, συμπληρώνεται μία πεντάδα που είναι σε άλλο επίπεδο από τις υπόλοιπες επτά χώρες. Θα επιλέξω να στηρίξω τις δύο τελευταίες, μιας και οι αγορές τους έχουν μεγαλύτερη άξια.

Γερμανία με φόρα από το παγκόσμιο

Η Γερμανία έρχεται στο τουρνουά για να αποδείξει πως δεν πήρε τυχαία τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή. Είναι από τα σύνολα που έχουν παίξει αρκετά παιχνίδια μαζί και η χημεία τους βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα για εθνική ομάδα. Στα φιλικά προετοιμασίας ήταν εντυπωσιακή και επιβεβαίωσε πώς έχει τουλάχιστον έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης σε κάθε θέση. Έχει όλα τα προσόντα να φτάσει στο τελικό! Αν μπορούσα να επιλέξω μόνο ένα παιχνίδι για να παρακολουθήσω σε αυτό το τουρνουά, αυτό θα ήταν σίγουρα το πιθανό ματσάρισμα της Αμερική με τη Γερμανία.

Βλέπει ψηλά με Γιόκιτς η Σερβία

Όλοι είδαμε τη συντριβή της εθνικής μας από τη Σερβία, στη φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων. Σίγουρα η απουσία του Καλάθη ήταν σημαντική, όμως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε πως οι Σέρβοι ήταν κυρίαρχοι σε όλα τα μήκη και πλάτη του παρκέ. Μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες «μπασκετομάνες» παγκοσμίως. Έχει ακόμα μία εξαιρετική φουρνιά παικτών, όπως και κατά τη γνώμη μου τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Κατεβάζουν ένα πολύ έμπειρο σύνολο, με δεινούς σκόρερ και αξιόπιστους αμυντικούς σε κάθε θέση. Όμως το μεγαλύτερο τους όπλο είναι το μέγεθος μέσα στη ρακέτα. Με τις περισσότερες ομάδες του τουρνουά να υστερούν σε μέγεθος, θεωρώ πως με μπροστάρη τον Νίκολα Γιόκιτς, η Σερβία μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.

Ολυμπιακοί Αγώνες – 27/07/2024 14:00

Να Κερδίσει Μετάλλιο

Σερβία

2,30

Ολυμπιακοί Αγώνες – 27/07/2024 14:00

Να Κερδίσει Μετάλλιο

Γερμανία

3,50

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like