Αρχική » Ολυμπιακοί Αγώνες προγνωστικά: Ελλάδα – Καναδάς

Ολυμπιακοί Αγώνες προγνωστικά: Ελλάδα – Καναδάς

by admin

Δείτε την επιλογή της ημέρας για τον αγώνα Ελλάδα-Καναδάς από την συντακτική ομάδα του koubanezos.gr.

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Σταντ Πιέρ-Μορόι», (27 500), Βιλνέβ ντ’Ασκ
  • Διαιτητές: Βάσκεζ, Μπατίστα, Λίσκα
  • Στο παρελθόν οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες τέσσερις φορές, με την Ελλάδα να μετράει τρεις νίκες.

Ρεπορτάζ Ελλάδας

Την τέταρτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετράει η Εθνική μας ομάδα, η οποία επέστρεψε στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός μετά από 16 χρόνια, καθώς πήρε την πρόκριση μέσω προολυμπιακού τουρνουά που διεξήχθη στην Ελλάδα και το ΣΕΦ αντίστοιχα. Στον τελικό, επιβλήθηκε άνετα επί της Κροατίας και στο τουρνουά έδειξε ένα ανταγωνιστικό προφίλ και έτσι το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη παρά το γεγονός πως βρίσκεται σε δύσκολο όμιλο, είναι έτοιμο να… κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλό του. Στα πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε η «γαλανόλευκη» νίκησε δύσκολα το Πουέρτο Ρίκο (67-65) και ηττήθηκε από τη  Σερβία με 94-72.

Stat attack: Η Εθνική μας σκοράρει μέσο όρο 85,7 πόντους στα τελευταία δέκα παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να μην ακολουθεί την υπόλοιπη αποστολή στο Παρίσι και τον Νίκο Χουγκάζ να παίρνει τη θέση του.

Ρεπορτάζ Καναδά

Ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση, μέχρι και του χρυσού μεταλλίου είναι ο Καναδάς, ο οποίος μετά την περσινή κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο MundoBasket, στοχεύει σε ακόμα μία μεγάλη διάρκιση. Το ρόστερ των Καναδών είναι παρόμοιο, με μία σημαντική προσθήκη, αυτή του αστέρα των Νάγκετς, Τζαμάλ Μάρεϊ, ο οποίος ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του. Στα τελευταία του φιλικά, ο Καναδάς μέτρησε μία ήττα κόντρα στην Team USA και δυο νίκες απέναντι σε Γαλλία και Πουέρτο Ρίκο αντίστοιχα.

Stat attack: Σκοράρει με 88,8 πόντους κατά μέσο όρο ανά ματς στα τελευταία πέντε παιχνίδια του ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Πλήρες είναι το σύνολο του Zόρντι Φερνάντες.

Ελλάδα – Καναδάς προγνωστικά

Η «Επίσημη Αγαπημένη» ρίχνεται στη μάχη των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνω και γνωρίζει πως το πρώτο της εμπόδιο, αυτό του Καναδά, είναι από τα πιο δύσκολα σε όλη τη διοργάνωση. Ωστόσο, το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη έχει δείξει μέχρι στιγμής πως μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα τόσο στο ανοιχτό γήπεδο, όσο και στο αργό «τέμπο». Η άμυνα της Εθνικής μας ομάδας καλείται να δώσει λύσεις, προκειμένου να μείνει κοντά στο σκορ και να κάνει την «έκπληξη». Έτσι, καταλήγουμε στην επιλογή του Under 170,5 σε απόδοση 2.07 στο Pamestoixima.gr, καθώς θεωρούμε πως η Ελλάδα θα καταφέρει να κρατήσει χαμηλά τους Καναδούς.

  • Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σίγουρα είναι το κεντρικό πρόσωπο της Εθνικής μας ομάδας και όλη η προσοχή θα «πέσει» πάνω του, ωστόσο ο ίδιος δείχνει να είναι έτοιμος να βοηθήσει την Ελλάδα με κάθε πιθανό τρόπο στο παρκέ. Έτσι, θα επιλέξουμε το Double-double του «Greek Freak» στην τιμή του 2.15 στο Pamestoixima.gr.
  • Ο Καναδάς μπορεί να έχει… ποικιλίας στους σταρς του, όμως ο Σάι-Γκίλτζιους Αλεξάντερ, αποτελεί έναν ικανό σκόρερ και όπως έδειξε και στο Mundobasket, είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει μόλις… πιάσει φωτιά. Έτσι, για τον αστέρα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, θα στηρίξουμε το Over 1,5 εύστοχα τρίποντα σε απόδοση 2.10 στο Pamestoixima.gr

Ολυμπιακοί Αγώνες – 27/07/2024 22:00

Ελλάδα – Καναδάς

Under 170,5

2,07

Ολυμπιακοί Αγώνες – 27/07/2024 22:00

Ελλάδα – Καναδάς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Double-double

2,15

Ολυμπιακοί Αγώνες – 27/07/2024 22:00

Ελλάδα – Καναδάς

Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ: Over 1,5 τρίποντα

2,10

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like