Αρχική » Ολλανδία – Γαλλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολλανδία – Γαλλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

«Οράνιε» και «μπλε» αγωνίζονται στο μεγάλο ντέρμπι του τέταρτου ομίλου με στόχο το 2/2, σε μια αναμέτρηση που πιθανώς θα κρίνει και την πρώτη θέση.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Ρεντ Μπουλ Αρένα», (40.000), Λειψία.
  • Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ.
  • Στα προκριματικά του Euro 2024: Γαλλία – Ολλανδία 4-0, Ολλανδία – Γαλλία 1-2.
  • Η Γαλλία έχει απολογισμό 15-4-11 κόντρα στην Ολλανδία.
  • Σε τελική φάση του Euro η Ολλανδία έχει το προβάδισμα με δύο νίκες έναντι μίας της Γαλλίας.
  • Το over 2,5 επιβεβαιώθηκε σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε μεταξύ τους παιχνίδια.

Ρεπορτάζ Ολλανδίας

Αγχώθηκε αλλά πήρε τελικά τη νίκη στην πρεμιέρα του Euro, κάνοντας την ανατροπή επί της Πολωνίας. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς κι έκανε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, όμως βρέθηκε να χάνει με κεφαλιά του Μπούκσα από κόρνερ στο 16’. Ο Χάκπο ισοφάρισε στο 29’ με τη βοήθεια μιας κόντρας, με τους «οράνιε» να πηγαίνουν στα αποδυτήρια έχοντας καταγράψει 13 τελικές κι έχοντας χάσει τουλάχιστον τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες. Παρά την πεσμένη απόδοσή της στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Κούμαν βρήκε το γκολ της νίκης χάρη σε τελείωμα του Βέγκχορστ από κοντά στο 83’.

Stat attack: Μετρά έξι σερί over 2,5 σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.

Απουσίες: Ο Μπρόμπεϊ επέστρεψε στις προπονήσεις κι έτσι κατά πάσα πιθανότητα η Ολλανδία θα είναι πλήρης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Φερμπρούχεν – Ντούμφρις, Ντε Φράι, Φαν Ντάικ, Ακέ – Σκάουτεν, Ράιντερς, Φέερμαν – Σίμονς, Χάκπο, Ντεπάι.

Ρεπορτάζ Γαλλίας

Μπορεί να μην έπεισε με την απόδοσή της στην πρεμιέρα, όμως η Γαλλία κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Αυστρίας. Το σκορ έκρινε ένα αυτογκόλ του Βέμπερ στο 39’ έπειτα από γύρισμα του Εμπαπέ, ο οποίος έχασε και μια τεράστια ευκαιρία σε τετ-α-τετ. Οι «μπλε» έκαναν το καθήκον τους και δεν επέτρεψαν στην Αυστρία να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, κρατώντας το μηδέν και παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Αγωνία επικρατεί στο γαλλικό στρατόπεδο όσον αφορά τον τραυματισμό του Εμπαπέ, ο οποίος θα μείνει σίγουρα εκτός απόψε και… βλέπουμε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μενιάν – Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Τ. Ερναντέζ – Γκριζμάν, Καντέ, Ραμπιό – Ντεμπελέ, Τιράμ, Ζιρού.

Ολλανδία – Γαλλία προγνωστικά

Παρά την τεράστια ποιότητά της, η Γαλλία παρουσίασε πολύ μέτριο πρόσωπο απέναντι στην Αυστρία. Αντίθετα, οι Ολλανδοί ήταν εξαιρετικοί αλλά αφελείς, και τα «χρειάστηκαν» κόντρα στους Πολωνούς παρά την πολύ καλή τους απόδοση. Δεδομένου κι ότι ο Εμπαπέ δε θα παίξει, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τους «μπλε». Με βάση ό,τι είδαμε μέχρι τώρα αξίζει η κόντρα στο φαβορί κι η στήριξη στην Ολλανδία με κάλυψη. Πάμε με το combo 1Χ & over 1,5 στο 2.25 της Stoiximan.

  • Με τον ηγέτη της επιθετικής γραμμής των Γάλλων εκτός, οι υπόλοιποι πρόκειται να πάρουν πιο αναβαθμισμένο ρόλο και περισσότερες ευκαιρίες. Ο εξαιρετικός φέτος με την Ίντερ, Μάρκους Τιράμ έκανε μόνος του πέντε τελικές απέναντι στην Αυστρία, με τις δύο να καταλήγουν στην εστία. Μία προσπάθειά του στον στόχο θέλουμε για να επιβεβαιωθεί το 1.75 της Stoiximan.

Euro – 21/06/2024 22:00

Ολλανδία – Γαλλία

1Χ & over 1,5

2,25

Euro – 21/06/2024 22:00

Ολλανδία – Γαλλία

Τιράμ over 0,5 προσπάθεια στην εστία

1,75

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like