Αρχική » Ολλανδία – Αγγλία: Οι αποδόσεις του δεύτερου ημιτελικού

Ολλανδία – Αγγλία: Οι αποδόσεις του δεύτερου ημιτελικού

by admin

Δείτε τις αποδόσεις του ημιτελικού ανάμεσα στην Ολλανδία και στην Αγγλία, λίγο πριν τη σέντρα στο μεγάλο παιχνίδι του Ντόρτμουντ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ένα από πιο διαχρονικά ζευγάρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, το Ολλανδία – Αγγλία, συνθέτει το δεύτερο ημιτελικό του Euro της Γερμανίας. Δύο ομάδες αρκετά διαφορετικές σε όσα μας έχουν δείξει στη φετινή διοργάνωση.

Οι τυπικά γηπεδούχοι “οράνιε”, έχουν παρουσιάσει μια πιο επιθετική εικόνα. Ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους με το 2-1 επί της Πολωνίας, ακολούθησε η λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι του ομίλου με τη Γαλλία ενώ στο φινάλε ηττήθηκε από την Αυστρία με 2-3, μένοντας τρίτη! Στα νοκ άουτ, έκανε… πλάκα στη Ρουμανία κερδίζοντας με 3-0 ενώ στον προημιτελικό με την Τουρκία ανέτρεψε το σκορ με γκολ των Ντε Φράι και Γκάκπο, παίρνοντας την πρόκριση!

Την ίδια ώρα, η Αγγλία δεν έχει πείσει για τις δυνατότητές της. Πολύ σφιγμένη επιθετικά, όμως παράλληλα παίρνει αυτό που θέλει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Τερμάτισε πρώτη στο γκρουπ, κερδίζοντας τη Σερβία και παραχωρόντας ισοπαλίες σε Δανία και Σλοβενία. Ακολούθησε η πρόκριση επί της Σλοβακίας, με ψαλιδάκι του Μπέλινγχαμ για το 1-1 στο 90+5′ και γκολ του Κέιν στην παράταση ενώ στους “8” χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να περάσει το εμπόδιο της Ελβετίας μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας.

Μεταξύ “οράνιε” και “τριών λιονταριών”, τα σετ πριμοδοτούν την Αγγλία στο 2.50, με τους Ολλανδούς αουτσάιντερ του 3.25. Διαφωνούμε…

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like